Takviyeler yolda

Devre arası hazırlıklarına başlayan Aytemiz Alanyaspor'da kamp öncesi transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Takviyeler yolda

Devre arası hazırlıklarına başlayan Aytemiz Alanyaspor'da kamp öncesi transferde hareketli saatler yaşanıyor.

02 Ocak 2017 Pazartesi 21:56
  Takviyeler yolda
 İlk yarıda beklenen performansı sergileyemeyen oyuncularla yolları ayırmaya hazırlanan turuncu yeşilli yönetim, kadroyu güçlendirmek için Süper Lig'den ve yurt dışından önemli isimlerle temasa geçti.

Sezon öncesi 21 futbolcuyu kadrosuna dahil ederek en çok transfer yapan takım olan Aytemiz Alanyaspor, ara transfer döneminde de hareketli günler geçirecek. Turuncu yeşilli yönetim, ligin ilk yarısında istediği verimi alamadığı Sefa, Ayite ve Gökay ile yolları ayırmaya hazırlanırken, kadrosuna Eskişehirspor'dan Semih Şentürk, Başakşehir'den Cenk Ahmet ve Beşiktaş'tan Ömer Şişmanoğlu'nu dahil etmek istiyor.
BİNGÖL'E KİRALANDILAR
Aytemiz Alanyaspor U21 takımından Rauf Öktem, Sergen Şakirler, Aziz Murat Karahan ve Hasan Emiroğlu, Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden 12 Bingölspor'a kiralandı. Sezon sonuna kadar 12 Bingölspor'da forma giyecek 4 genç futbolcu, dün akşam takımlarının Antalya kampına katıldı. 12 Bingölspor ligde 17 puanla 14. sırada yer alıyor.
TİMUÇİN MERSİN'E GİDİYOR
TFF 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, teknik direktör Yusuf Şimşek'in raporu doğrultusunda yürütülen transfer çalışmaları doğrultusunda Aytemiz Alanyaspor'da sezon başında kadro dışı kalan Timuçin Aşcıgil ile prensipte anlaşma sağladı. Mersin İdmanyurdu'nun transfer yasağının kalkması halinde 4 Ocak'ta resmi sözleşme imzalanacak. Alanyaspor'da 4 sezon forma giyen 30 yaşındaki Timuçin Aşçıgil, geçen sezon 22'si ilk 11 olmak üzere 32 maçta görev aldı ve 2 kez fileleri havalandırdı.
Son Güncelleme: 02.01.2017 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81