Taktik çalıştılar

Aytemiz Alanyaspor'da Pazar günü deplasmanda oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Taktik çalıştılar

Aytemiz Alanyaspor'da Pazar günü deplasmanda oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

11 Nisan 2019 Perşembe 23:47
Taktik çalıştılar

Teknik Direktör Sergen Yalçın gözetiminde yapılan antrenmanda turuncu yeşilli futbolcular taktik çalışmaları yaptı. Temsilcimiz hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçlarını yönetecek olan hakemleri açıkladı. Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'un da deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı kritik mücadeleye ise İstanbul Bölgesi hakemlerinden Serkan Çınar'ı atadı. Süper Lig'de bu sezon 6 maç yöneten Çınar, TFF 1. Lig'de 3, Türkiye Kupası'nda da 4 maçta görev yaptı. Serkan Çınar, Aytemiz Alanyaspor'un bugüne kadar 8 maçında düdük çaldı. Turuncu yeşilliler bu maçlarda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Evkur Yeni Malatyaspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanacak olan bu önemli mücadelede Serkan Çınar'ın yardımcılıklarını ise Candaş Elbil ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Tugay Kaan Numanoğlu yapacak.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81