TAKIMA SAHİP ÇIKIN

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehrin dinamikleri başta olmak üzere işadamları ve turizmcileri takıma sahip çıkmaya davet etti.

TAKIMA SAHİP ÇIKIN

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehrin dinamikleri başta olmak üzere işadamları ve turizmcileri takıma sahip çıkmaya davet etti.

03 Kasım 2016 Perşembe 22:36
TAKIMA SAHİP ÇIKIN
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehrin dinamikleri başta olmak üzere işadamları ve turizmcileri takıma sahip çıkmaya davet etti. Süper Lig'e çıkmanın ne kadar zor olduğuna da dikkat çeken Bakan Çavuşoğlu, "Halen bazı kesimler bunun önemini idrak etmiş değil. Başkan ve yönetim elinden gelenin fazlasını yapıyor, ancak maddi anlamda aynı duyarlılığı diğer kesimlerden göremiyorlar. Bu böyle olmaz. İçeride oynadığımız maçlarda ise statta boş koltuklar görmek beni çok üzüyor” dedi.

MADDİ DESTEK ŞART
Aytemiz Alanyaspor'un bu günlere gelmesinde maddi manevi en büyük katkı yapanların başında gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehrin dinamiklerinin de artık elini taşın altına sokmaları gerektiğini belirtti. Süper Lig'in başta tanıtım olmak üzere birçok konuda ilçeye büyük katkısı olduğunu ifade eden Bakan Çavuşoğlu, “Ancak her şeyi Başkan ve yönetimden beklemek hiç adil olmaz. Şehrin işadamları, turizmcileri ve sivil toplum örgütleri de katkıda bulunmalı. Kendi sahamızda oynanan maçlarda ise statta boş koltuklar görmek beni çok özüyor. Alanya halkı stadı tıklım tıklım doldurmalı. Son maçlarda bunu göremedik” dedi.
"BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ"
Aytemiz Alanyaspor Klüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise, Alanyasporlular Derneği'nin forvet oyuncu Vagnar Love için yapacağını duyurduğu gol duası organizasyonuna sert tepki göstererek, “Böyle bir saçmalık yok. Bu şekildeki bir saçmalığa da biz kulüp olarak müdahale ederiz. Tabi ki dua okunur, kurban kesilir ama bu şekilde yapılan dua organizasyonunu kabul etmeyiz. Öyle bir işgüzarlık yok. Herkes haddini bilsin. Takım için tabi ki dua edebilirsin ama bir futbolcuya yönelik bireysel hareketlere müsaade etmeyiz” dedi.
"ŞEYTANIN BACIĞINI KIRACAĞIZ"
Takımın kötü gidişiyle ilgili de konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, “İyi oynamak yetmiyor. Sonuca da gitmeliyiz. Gaziantepspor maçında şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Maçlarda goller atmalıyız ve galibiyetler almalıyız. Kötü oynayalım ama maç kazanalım. Şanssızlığımız da var. Son 3 maçta girdiğimiz 22 gol pozisyonunu gole çeviremedik. Çok basit goller yiyoruz. Her ne hikmetse hakemler de bazı şeyleri görmüyor ya da görmek istemiyorlar. Ben protokol tribününden topun taca çıktığını görüyorsam hakem daha uygun pozisyondayken nasıl göremiyor, anlayamadım. Hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor” diye konuştu.
Son Güncelleme: 03.11.2016 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81