Susiç: 'Fenerbahçe bizden iyi oynadı'

Susiç: 'Fenerbahçe bizden iyi oynadı'

18 Eylül 2017 Pazartesi 22:36
 Susiç: 'Fenerbahçe bizden iyi oynadı'
Süper Lig'in 5'inci haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Safet Susic, ilk yarının uzatma dakikalarında yedikleri golün olmaması halinde maçın farklı sonuçlanabileceğini söyledi.
 
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe'yi galibiyetinden dolayı kutladı ve Fenerbahçe'nin kendilerinden uzak ara farkla iyi oynadığını söyledi. Sahada çok büyük boş alanlar bıraktıklarını belirten Susiç, "Bunun üstüne bir sürü yanlışlar yaptık. Savunmada hatalar yaptık. Tekrar ifade etmeliyim ki, Fenerbahçe bizden daha iyi oynadı. İlk yarının son dakikasında golü yemeseydik ve devreye 1-1 girseydik, sonuç belki farklı olabilirdi" dedi. 
"UĞRAŞTILAR AMA OLMADI"
Defans oyuncularının hatalarıyla ilgili bir soruya Susic, "Birçok oyuncumuz normal performansından kötü oynadı. 2-3 oyuncumuz maçta elinden geleni yaptı ancak Fenerbahçe bizden daha iyi mücadele etti" diye cevap verdi. Konyaspor maçının kazanan 11'ini sahaya sürdüğünü sözlerine ekleyen Boşnak teknik adam, "Mantıklı olan aynı kadro ile Fenerbahçe maçına çıkmaktı, biz de öyle yaptık. Bu akşam oynayan takım, bizim kapasitemizdeki en iyi takım değildi. Welinton ve N'Sakala kulübedeydi ve sakatlıkları vardı. Bizim 2-3 oyuncumuzun olmaması bize çok fazla handikap olarak geri döndü. Ben onların bir an önce takıma katılmalarını bekliyorum" diye konuştu. 
Son Güncelleme: 18.09.2017 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81