Sürpriz olmaz

Aytemiz Alanyaspor eksiklerine rağmen zorlu Osmanlıspor deplasmanına puan veya puanlar için hazırlanıyor.

Sürpriz olmaz

Aytemiz Alanyaspor eksiklerine rağmen zorlu Osmanlıspor deplasmanına puan veya puanlar için hazırlanıyor.

14 Kasım 2016 Pazartesi 21:47
Sürpriz olmaz
Aytemiz Alanyaspor eksiklerine rağmen zorlu Osmanlıspor deplasmanına puan veya puanlar için hazırlanıyor. Tecrübeli teknik direktör Hüseyin Kalpar şu ana kadar deplasmanda kazanamayan oyuncularına rakipten çekinmemeleri gerektiğini ve Gaziantepspor maçındaki performanslarını sergilemeleri halinde galip gelebileceklerini anlattı.

Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'in 11'inci haftasındar cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Lige verilen milli maç arasını Antalyaspor ile hazırlık maçı yaparak değerlendiren ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan turuncu yeşilliler, zorlu Başkent deplasmanından istediği sonucu alarak çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar da oyuncularıyla antrenmanlardan önce toplantı yaparak rakibin artı ve eksi yönlerini anlatıyor. Kalpar, istedikleri oyunu sergilemeleri halinde Osmanlı deplasmanından 3 puanla ayrılmanın sürpriz olmayacağını da oyuncularına aşılıyor.
MİLLİLER DÖNÜYOR
Aytemiz Alanyaspor'un sahasında Gaziantepspor ile oynadığı maçtan sonra ülkelerinin milli takım kamplarına giden Lamine Gassama, Fabrice N'Sakala, Kenneth Omeruo ve Wilde Donald Guerrier Alanya'ya dönüyor. 2018 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde forma giyen Senegalli Lamine Gassama, Kongolu Fabrice N'Sakala ve Nijeryalı Kenneth Omeruo'nun bugün, Karayip Kupası Elemeleri'nde forma giyen Haitili Wilde Donald Guerrier'in ise yarın Alanya'ya gelerek turuncu yeşilli takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Uzun bir yolculuğun ardından Alanya'ya dönecek bu oyuncular Osmanlı maçı öncesi takımla birlikte 3-4 gün antrenmana çıkabilecek.
Son Güncelleme: 14.11.2016 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81