Stat krizi bitti

Alanya Milli Egemenlik Stadı'nı çim hokeyi sahasına dönüştürme projesi Avsallar Sahası'na kaydırıldı. Müjdeyi Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur verdi.

Stat krizi bitti

Alanya Milli Egemenlik Stadı'nı çim hokeyi sahasına dönüştürme projesi Avsallar Sahası'na kaydırıldı. Müjdeyi Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur verdi.

15 Aralık 2017 Cuma 20:08
Stat krizi bitti

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'nün 'Alanya Milli Egemenlik Stadı'nı 'Çim hokeyi' tesisine dönüştürme projesi Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur sayesinde Avsallar Sahası'na kaydırıldı. Uğur'un çabaları sonucu Alanyaspor'un yüzlerce maçına ev sahipliği yapan ve futbolla özdeşleşen Milli Egemenlik Stadı'nın çim hokeyi sahasına dönüşmesi engellenmiş oldu. 
MÜJDEYİ UĞUR VERDİ

Projenin Avsallar Sahası'na kaydırılması kararını ise Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur kendisine ait sosyal medya hesabından açıkladı. Uğur açıklamasında, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'nün 2018 yatırım ve faaliyet programında yer alan, Milli Egemenlik Stadyumu’nun çim hokey sahasına dönüştürülmesi projesinin yer değişikliği yapılarak Avsallar Futbol Sahası'na alındığını ve Milli Egemenlik Stadyumu'nun mevcut haliyle kalacağını söyledi. 
ALANYA'YA MAL OLMUŞ
Uğur açıklamasında şunları söyledi: "Alanya’ya mal olmuş, Alanya ile özdeşleşmiş değerlerin herzaman yanında olan, içinde Alanya ismi ve konusu geçen her türlü yatırım ve faaliyette desteklerini esirgemeyen Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, herzaman yanımızda olan spor ve sporcu dostu Alanya Belediye Başkanımız sayın Adem Murat Yücel’e, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın İbrahim Özekinci'ye, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Burhanettin Hacıcaferoğlu’na ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak’a şahsım ve Alanya spor kamuoyu adına şükranlarımı sunarım"

Son Güncelleme: 24.12.2017 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81