Şampiyonlar Ligi Fikstürü

Şampiyonlar Ligi Fikstürü

10 Ağustos 2018 Cuma 18:30
Şampiyonlar Ligi Fikstürü

Şampiyonlar ligi adına alt sıralardaki mücadeleler yavaş yavaş son bulmaya başladı. Artık gruplara kalabilmek için çok önemli 2 ön eleme turu gerçekleştirilecek ve bu bağlamda dünyanın en büyük takımları büyük bir mücadeleye girecek. Bunlar içerisinde Türkiye temsilcisi Fenerbahçe takımı da bulunmaktadır. Galatasaray'ın UEFA ile arasındaki problem olumsuz sonuçlanmaz ise Fenerbahçe şampiyon ligi grubuna kalabilmek için 2 ön eleme turu geçmek zorunda. Ali Koç'un başkan olması ile birlikte sezona iddialı bir şekilde başlamak ve şampiyonlar liginde gruplara kalabilmek için yapılan transferler kapsamında, bu sene Fenerbahçe bunu gerçekleştirecek bir güce sahip olduğunu gösteriyor.

 

 Şampiyonlar Ligi Adına Fikstür

 Henüz ön elemeler bitmediğinden dolayı şu an için fikstür daha belirlenmedi. Hatta alt sıralardaki ön elemeler henüz bitmediği için son 2 ön eleme turu adına dahi ortaya çıkmadı. Türkiye adına başta Fenerbahçe olmak üzere dünyanın her noktasında bu büyük turnuva için takımların eşleşmesi büyük bir heyecan ile bekleniyor. Bu bağlamda Barcelona ya da , Bayern Münih; Manchester United ve Manchester City gibi daha birçok büyük takım kapsamında yine şampiyonlar ligi keyifli bir seyir imkanı sunacak gibi görünüyor. Öyle ki başta Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transfer olması ile birlikte, büyük takımlar daha birçok sürprize imza atarak değişik transferleri gerçekleştirecek gibi görünüyor.

 Şampiyonlar Ligi Yakında Başlıyor

 Her sene büyük bir heyecan içerisinde izlenen ve büyük takımların birbirleriyle gerçekleştirdiği çekişmeli maçlara sahne olan şampiyonlar ligi adına, Türkiye temsilcisi olarak da Galatasaray ve Fenerbahçe bu takımlarla mücadele için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Çok büyük bir gelir imkanı sağlayan bu turnuva adına, özellikle takımların bu sene gerçekleştirdiği transferler açısından bütçeler dudak uçuklatıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81