Rodallega sesleri

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu son haftalardaki başarılı performansıyla kalmayı başaran temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Turruncu yeşillilerin, Trabzonspor’da forma şansı bulamayan Hugo Rodallega ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Rodallega sesleri

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu son haftalardaki başarılı performansıyla kalmayı başaran temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Turruncu yeşillilerin, Trabzonspor’da forma şansı bulamayan Hugo Rodallega ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

07 Haziran 2018 Perşembe 22:39
Rodallega sesleri

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Vagner Love'ı Beşiktaş'a gönderen temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, hücum hattına takviye için yaptığı çalışmaların sonuna geldi. Turuncu yeşilliler, Trabzonspor forması giyen Hugo Rodallega ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Ajansspor'un özel haberine göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun devreye girmesiyle transferin tamamlandığı öğrenilirken, Kolombiyalı oyuncunun alacağı olan 600 bin Euro'yu bırakarak bonservisini eline aldığı da gelen haberler arasında yer aldı. 2016-2017 sezonunun devre arasında bordo mavili kulübe gelen 32 yaşındaki futbolcunun sözleşme fesih bedeli ise 1 milyon 750 bin Euro'ydu. Başarılı futbolcuyu Alanyaspor'un yanı sıra Göztepe de isteyen kulüpler arasındaydı. 
TRABZON KARİYERİ

Süper Lig'e Akhisarspor ile 'merhaba' diyen Rodallega, Trabzonspor kariyerinde 43 maça çıkarken, 19 kez gol atma başarısı gösterdi. Trabzonsporlu Hugo Rodallega, geride bıraktığımız dönemde ülkesinde bir radyoya röportaj vermişti. Yıldız futbolcu Trabzonspor'daki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu yaptığı açıklamada, "Trabzonspor ile olan kontratım 2018-19’un sonuna kadar devam ediyor. Sözleşmemi tamamlamak öncelikli görevim. Ancak eğer başka bir fırsat doğar ve bu tüm tarafların işine yarayacak bir şey olursa, o zaman bunu değerlendirmeye almak iyi olabilir. Şu ana dek Avrupa’dan geri bildirimler iyi, ayrıca Güney Amerika’dan benim kulağıma gelen söylentiler var. Ancak önce sezonu tamamlayacağız, sezon bittikten sonra tatile çıkacağım, sonrasında neler olacağına bakacağız. Zamanı geldiğinde en iyi karar alınır” demişti.
İŞ İMZAYA KALDI
TRT Spor ise transfer iddiasını 'Rodallega'dan sürpriz anlaşma' başlığıyla duyurdu. Gazete Alanya ise haberi 'Alanyaspor yeni golcüsüne kavuşuyor' başlığıyla okuyucularına duyurdu. Haberde "Trt Spor'da yayınlanan 'Transfer Günlüğü' programında Alanyaspor'un Hugo Rodallega ile görüştüğü ve yüksek ihtimalle önümüzdeki sezon turuncu yeşilli formayı giyeceği bilgisi verildi. Ayrıca Trabzonspor'dan alacakları bulunan Rodallega'nın bonservis probleminin alacaklarıyla birlikte çözüleceği ve Kolombiyalı golcünün önümüzdeki günlerde imzayı atması beklendiği vurgulandı' sözlerine yer verildi. 

Mert Cantürk

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81