Renkli yarış

Alanya Ultra Maratonu'nun 3'üncüsü 25 ülkeden 377 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Renkli yarış

Alanya Ultra Maratonu'nun 3'üncüsü 25 ülkeden 377 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

24 Mart 2019 Pazar 21:16
Renkli yarış

Alanya'da 'Yörüklerin izinde Torosların zirvesine' sloganıyla bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Alanya Ultra Maratonu, 25 ülkeden 377 sporcunun katılımıyla yapıldı. Organizasyon, Alanya Ultra Trail'in fikir sahibi ve yarış direktörü Ahmet Arslan, Alanya Belediyesi ve Türkiye'nin önde gelen bir spor organizasyon firması işbirliğinde gerçekleştirildi. Alanya Ultra Maraton 2019 Yarışı'nın 72 kilometrelik Alanya Ultra Maraton kategorisinde 74 sporcu, 48 kilometrelik Toros Dağ Maratonu kategorisinde 87 sporcu, 28 kilometrelik Keykubat Dağ Koşusu kategorisinde 142 sporcu, 15 kilometrelik Alaiye Halk Koşusu kategorisinde 74 sporcu mücadele etti. 
ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Alanya Ultra Maraton erkeklerde 1'inci Oğuzhan Emre Singer, 2'nci Bahadır Ozan Singer, 3'üncü Cevdet Alyılmaz oldu. Kadınlarda 1'inciliği Ezgi Akdesir, 2'nciliği Elena Polyakova, 3'üncülüğü Tatiana Nikitina elde etti. Toros Dağ Maratonu erkeklerde 1'inci Mahmut Yavuz, 2'nci Bjorn Harald Bongom, 3'üncü Vadim Agapitov oldu. Kadınlarda ise 1'incilliği Elizabeta Ershova, 2'nciliği Hanne Liland ve 3'üncülüğü İsmet İnan elde etti. Keykubat Dağ Koşusu erkeklerde 1'inci Artem Kuftyrev, 2'nci Zülfü Karabulut, 3'üncü Mustafa Orhan oldu. Kadınlarda ise Olesya Nurgulieva 1'inciliği, Natalia Gyurten 2'nciliği ve Marina Zaytseva 3'üncülüğü elde etti. Alaiye Halk Koşusu erkeklerde 1'inci Salih Karaca, 2'nci Fatih Yılmaz, 3'üncü Mevlüt Kabadayı oldu. Kadınlarda ise 1'inciliği Elena Nurgulieva, 2'nciliği Hülya Kıvrak ve 3'üncülüğü Maria Suetina elde etti. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81