Projede 14’üncü buluşma

'Alanyasporum Okulumda Projesi’ kapsamında sezonun son etkinliği Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı.

Projede 14’üncü buluşma

'Alanyasporum Okulumda Projesi’ kapsamında sezonun son etkinliği Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı.

17 Mayıs 2018 Perşembe 00:00
Projede 14’üncü buluşma

Aytemiz Alanyaspor’un, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü Alanyasporum Okulumda Projesi'nin 14'üncü durağı Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Turuncu yeşilli futbolcular Haydar Yılmaz, Efecan Karaca ve Mamadou Fofana etkinlik kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Etkinliğe Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu da katıldı. Okul Müdürü Ali Rıza Gönüllü'nün açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik proje yürütücüsü Yusuf Yılmaz'ın projenin amacına ilişkin konuşmasıyla devam etti. Daha sonra kürsüye çıkan başkan Hasan Çavuşoğlu, amaçlarının Passolig veya ürün satmak olmadığını, projenin en önemli amacının şehrinin takımına bağlı taraftar grubu oluşturmak olduğunu kaydetti. 
Daha sonra okul müdürü Ali Rıza Gönüllü, etkinliğe katılımından dolayı Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na plaket verdi. Başkan Çavuşoğlu ise okul müdürü Gönüllü'ye turuncu yeşilli forma hediye etti. Ardından kürsüye davet dilen futbolculara birer çiçek verildi. Etkinlik sonunda futbolcular, öğrencilerin Alanyaspor Mağazası’ndan satın aldığı formalarını imzalayarak fotoğraf çektirdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81