Orta saha alarmı

Milli araya moralli giren Aytemiz Alanyaspor'da sakatlıklar can sıkıyor. Sakat 4 futbolcudan 3'ünün orta saha oyuncusu olması, teknik heyeti ise kara kara düşündürüyor.

Orta saha alarmı

Milli araya moralli giren Aytemiz Alanyaspor'da sakatlıklar can sıkıyor. Sakat 4 futbolcudan 3'ünün orta saha oyuncusu olması, teknik heyeti ise kara kara düşündürüyor.

12 Kasım 2016 Cumartesi 00:01
Orta saha alarmı
Milli araya moralli giren Aytemiz Alanyaspor'da sakatlıklar can sıkıyor. Sakat 4 futbolcudan 3'ünün orta saha oyuncusu olması, teknik heyeti ise kara kara düşündürüyor

SPOR Toto Süper Lig'e verilen milli araya Gaziantep galibiyetinin sevinci ile giren Aytemiz Alanyaspor, bugünlerde sakatlıklarla uğraşıyor. Gaziantep maçında sakatlanan ve ayağına dikiş atılan Sefa Yılmaz ve antrenmanda sakatlanan Taha Yalçıner'e şimdi de Isaac Sackey ve Deniz Vural eklendi. Ağrıları bulunan ve dün yapılan her iki antrenmana da katılmayan oyuncuların, tedavilerinin başladığı öğrenildi. Öte yandan, iki oyuncunun da ilk 11'in vazgeçilmez futbolcularından olması, Taha Yalçıner'in de orta saha oyuncusu olmasıyla orta alana çare arayan Kalpar'ın, bugün Antalyaspor ile oynanacak olan hazırlık maçında Gökay Iravul'a şans vermesi bekleniyor. Milli arada tedavileri devam eden oyuncuların, 19 Kasım'da oynanacak olan Osmanlıspor maçına yetiştirilmesi planlanıyor.


8 EKSİKLE ÇALIŞTI

19 Kasım'da deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor, bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenman ile tamamladı. Sabah yapılan antrenmana ısınma koşusu ile başlayan turuncu yeşilli oyuncular, ağırlık ve kuvvet çalışması ile ilk antrenmanı tamamladılar. Futbolcular, akşam yapılan antrenmanda ise 2 farklı istasyonda denge-kuvvet çalışması yaptılar. Sabah ve akşam gerçekleşen her çift antrenmana da milli takımda bulunan Omeruo, Gassama, N'Sakala, Guerrier, sakatlıkları süren Sefa Yılmaz, Taha Yalçıner, Isaac Sackey ve Deniz Vural katılmadılar. Öte yandan, Aytemiz Alanyaspor bugün Antalyaspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Belek'te bulunan Regnum Otel Sahası'nda yapılacak olan mücadele saat 15.00'de başlayacak.

Son Güncelleme: 12.11.2016 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81