'Onlara layık olacağım'

Aytemiz Alanyaspor'un yeni transferi Barış Başdaş, "Buraya gelirken başkanımız ve hocamız çok büyük saygı gösterdi. Ben de onlara layık olmak için sahaya çıkıp gereken saygıyı göstereceğime inanıyorum" dedi.

'Onlara layık olacağım'

Aytemiz Alanyaspor'un yeni transferi Barış Başdaş, "Buraya gelirken başkanımız ve hocamız çok büyük saygı gösterdi. Ben de onlara layık olmak için sahaya çıkıp gereken saygıyı göstereceğime inanıyorum" dedi.

10 Ocak 2018 Çarşamba 21:39
'Onlara layık olacağım'

Aytemiz Alanyaspor'un yeni transferi Barış Başdaş, Aytemiz Alanyaspor'a ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladığını ve Alanya'ya isteyerek geldiğini söyledi. Çok iyi bir kulübe geldiğini belirten Barış Başdaş, "Buraya gelirken başkanımız ve hocamız çok büyük saygı gösterdi. Ben de onlara layık olmak için sahaya çıkıp gereken saygıyı göstereceğime inanıyorum. Buraya gelir gelmez takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Yabancı, Türk hepsi çok iyi bir arkadaşlık grubu var burada. Hoca da zaten hep bir takım olmamız gerektiğini, takım olduğumuz sürece iyi bir yerlere geleceğimizi söylüyor. Hocamızın üst düzey inanılmaz pratik zekası var. Futbol bilgisi çok iyi. Ben bu arkadaşlık ortamıyla iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" dedi. 


ÇOK İYİ BİR EKİBİZ

Ligin 2'nci yarısının iyi geçmesi gerekiyor. Çünkü Aytemiz Alanyaspor'un bulunduğu konum şu anda iyi bir yerde değil ama çok kötü bir yerdede değil. Ama tabi ki üst sıraları hedefliyoruz. İlerleyen senelerde inşallah UEFA kupasına gitmeyi de umut ediyorum. Aytemiz Alanyaspor'un çok iyi bir ekibi var. Baktığın zaman kaliteli futbolcuylara sahip. Bunu da başaracak güçteyiz. 
SAVUNMA EKİP HALİNDE OLUR
Senelerdir Süper Lig'de oynuyorum. Alanyaspor'un maçlarını izliyordum. Şu an buradayım. Savunma bütün ekipten oluşuyor. Bütün ekibin iyi savunma yapması gerekiyor. Biz bunu toplantıda da konuştuk. Premier Lig maçlarını izlediğimizde, hocamız hatalarımızı bize gösterdiği zaman takım halinde kompak duruyorlar. Biz de bunun üzerine çalışıyoruz. Çünkü gol yediğiniz zaman sadece savunma ya da kaleci gol yemiyor. Bütün takım gol yiyoruz. Bütün takım halinde gol atıyoruz. Biz de bunun üzerine çalışıyoruz." diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81