Okullarda Alanyaspor'a yoğun ilgi

‘Alanyasporum Okulumda’ projesinin 20'nci durağı Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu oldu.

Okullarda Alanyaspor'a yoğun ilgi

‘Alanyasporum Okulumda’ projesinin 20'nci durağı Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu oldu.

24 Ekim 2019 Perşembe 16:55
Okullarda Alanyaspor'a yoğun ilgi

Etkinliğe Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör Erol Bulut, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Genel Müdür Muhammed Ak, futbolcular Haydar Yılmaz, Emmanouil Siopis, Anastasios Bakasetas ve Umut Güneş katıldı. Etkinlik, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müdürü Fevzi Yetkin’in konuşmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye çıkan Proje Yürütücüsü Yusuf Yılmaz, projenin 20’ncisini gerçekleştirdiklerini belirterek, “İlk kez bir Süper Lig takımı ayağınıza kadar geldi. Amacımız bu yaşta sizlere bilinçli taraftar olmayı ve Alanyasporluluğu aşılamak” dedi. 

Proje Yöneticisi olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise bu projeyi uzun soluklu hale getirerek geleceğe taşımak istediklerini söyledi. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise “Amacımız sizleri şehrimizin takımının taraftarı yapmak. Maçlara sizleri bekliyoruz. Gönlünüzde belki başka takımlar vardır ama o takımlar sizin ayağınıza gelmez. Yaşadığınız şehrin takımı lider olarak burada ve bunun kıymetini bilelim” dedi. Teknik Direktör Erol Bulut’da “Sadece futbolda değil, diğer spor dallarından da sporcu çıkmasını istiyoruz. Takım olarak sezona iyi başladık. İyi bir aileyiz. Umarım böyle devam eder” diye konuştu. Etkinliğin anısına Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müdürü Fevzi Yetkin'e plaket ve forma taktim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81