Mesai başladı

Aytemiz Alanyaspor, milli maçlar ve yerel seçimlerden dolayı lige verilen arada 5 günlük iznini tamamlayarak çalışmalarına başladı.

Mesai başladı

Aytemiz Alanyaspor, milli maçlar ve yerel seçimlerden dolayı lige verilen arada 5 günlük iznini tamamlayarak çalışmalarına başladı.

22 Mart 2019 Cuma 21:48
Mesai başladı

Aytemiz Alanyaspor, milli maçlar ve yerel seçimlerden dolayı lige verilen arada 5 günlük iznini tamamlayarak çalışmalarına dün başladı. Antrenman öncesi doğum günü olan Hasan Ayaroğlu için pastayla kutlama yapıldı. Teknik Direktör Sergen Yalçın gözetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması yapan turuncu yeşilliler, antrenmanı dar alanda çift kale maçla tamamladı. Sakatlığı bulunan Obi ve Villafanez takımdan ayrı çalıştı. Milli takım kadrolarında yer alan Efecan Karaca ve Djalma Campos ise antrenmanda yer almadı. Turuncu yeşilli takım çalışmalarına bugün çift idman yaparak devam edecek. 
HAZIRLIK MAÇI
Turuncu yeşilliler 26 Mart Salı günü hazırlık maçında Türkmenistan Ligi'nde son 5 sezonun şampiyonu olan Altyn Asyr takımıyla karşılaşacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Turuncu yeşilli taraftarlar karşılaşmayı ücretsiz olarak izleyebilecek. 

SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR
Aytemiz Alanyaspor'da sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Plet ve Mbilla ile yollar ayrılacak. Geriye kalan 12 yabancı futbolcudan kiralık olarak gelen Obi dışında 10 yabancı futbolcunun sözleşmeleri ise 2020 ve 2021 sezonuna kadar sürüyor. Yaklaşık 2 yıldır altyapıda antrenmanlara çıkan Plet'ten sezon sonunda kurtulacak olan Aytemiz Alanyaspor, Etame Mbilla ile de yeni sözleşme düşünmüyor. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81