Mahmutlar'a destek yağıyor

Mahmutlar'a destek yağıyor

03 Ekim 2017 Salı 20:31
 Mahmutlar'a destek yağıyor
Alanya'yı 1. Amatör Ligde temsil eden Mahmutlarspor, ligde aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiriyor.
 İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kuruluyla lige iyi bir başlangıç yapan Mahmutlarspor, ilk 3 hafta sonunda 2 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 3'üncü sırada yoluna devam ediyor.
 Genç bir kadroyla uzun vaadeli hedefler kurduklarını belirten genel sekreter 
Levent Top, tTakımım yaş ortalamasının 23 olduğunu belirterek, bu kadroyla lige çok iyi başlangıç yaptıklarını, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını söyledi.
 Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar da başarılı sonuçların ardından bölge esnafından da desteğin arttığını söyledi. Meltem Restoran, Yemen Kahvesi, Jack's Palace Restoran başta olmak üzere Mahmutlarlı esnaflara teşekkür eden Bağışlar, "Seyircimizden ve Mahmutlar halkının takımıma sahip çıkmasından memnunuz. Hedefimiz bu genç ve dinamik takımla Mahmutlar halkını bütünleştirerek bölgedeki sporseverleri mutlu etmek. Şu anda U19, U17 ve diğer alt branşlarda da mücadele ediyoruz. Buradan yetiştireceğimiz oyuncularla Alanyaspor gibi üst liglerdeki takımlarımıza hizmet vermek amacındayız.
 Başlıca hedeflerimizden birisi de Mahmutlarspor'a modern bir tesis kazandırmak ve altyapısıyla güçlenerek büyüyen bir Mahmutlarspor oluşturmak. 
Bu anlamda yer tahsisi için dosya hazırladık ve önünüzdeki günlerde dosyamızı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne sunacağız" dedi. 
Son Güncelleme: 03.10.2017 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81