'Kazanabilirdik'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Çok koştuk, çok mücadele etti oyuncularım. Skoru dengeledik. Kazanabilirdik çünkü o pozisyonları yakaladık" dedi.

'Kazanabilirdik'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Çok koştuk, çok mücadele etti oyuncularım. Skoru dengeledik. Kazanabilirdik çünkü o pozisyonları yakaladık" dedi.

23 Aralık 2018 Pazar 20:03
'Kazanabilirdik'


Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek, "Bana göre iyi, güzel bir maç oldu. Dişe diş bir maç oldu. Aşağıdaki takım ile yukarıdaki takımın maçı gibi olmadı." ifadelerini kullandı. Sergen Yalçın, oyun disiplinine sadık kalmaya çalıştıklarını dile getirerek, "Geriye düşünce risk almaya başladık. Çok koştuk, çok mücadele etti oyuncularım. Skoru dengeledik. Kazanabilirdik çünkü o pozisyonları yakaladık. Böyle bir rakibe karşı bu kadar pozisyon bulabiliyorsan bana göre kazanman lazım." diye konuştu. Yalçın, oyunun tamamında çok sıkıntı yaşadıklarını anlatarak, "Santrforlarımız yoktu. Sackey sakatlandı. Birçok değişiklik yapmak zorunda kaldık. Oyunun tamamında çok risk aldık ama oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Mücadeleden ve oyundan gayet memnum." değerlendirmesinde bulundu. 

BOBO'YA 'OYNAMA' DEDİM
Yalçın, 'Cisse oynasaydı maçın skoruna etki eder miydi?' sorusu üzerine şunları kaydetti: "Belki de olabilirdi. Fernandes'i önde oynattık ama onun pozisyonu değildi. O da çok sıkıntı yaşadı. Devrede 'Ben bu pozisyonun oyuncusu değilim, oynayamıyorum.' diye sitem etti. Ben de 'İyi de oynasan, kötü de oynasan çok önemli değil. Oynayacaksın.' dedim. Çünkü Cisse sakat. Bobo ile dün konuştuk, 'Bak başlama. Sakatlığın varsa oyuna başlamayalım. Bize oyunun başında hamle kullandırma' dedik. Oynamak istedi ve çok erken bir değişiklik yapmak zorunda kaldık. Yani bu kadar sıkıntının içerisinde gerçekten içeride işleri döndürmek kolay değil. Birçok oyuncuyu başka pozisyonlarda oynattık. Welinton'u ön liberoya koyduk. Ceyhun sarı kart cezalısıydı, Sackey erken sakatlandı. Kadroda oynayan oyuncuların birçoğunu maalesef kullanamadık." Ligin ilk yarısını da değerlendiren Yalçın, "18 puan fena değil. Kötü mü, bence kötü de değil. Takıma 2-3 oyuncu katmak istiyoruz. Onları da becerirsek çok daha güçlü bir ikinci yarı yaşarız." dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81