Kasımpaşa'da gülemiyoruz

Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'de şu ana kadar Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı 2 maçtan da puan çıkaramadı.

Kasımpaşa'da gülemiyoruz

Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'de şu ana kadar Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı 2 maçtan da puan çıkaramadı.

20 Eylül 2018 Perşembe 22:08
Kasımpaşa'da gülemiyoruz

Aytemiz Alanyaspor ile Kasımpaşa, Süper Lig'de 4 kez karşı karşıya gelirken, bu maçların 3'ünü Kasımpaşa kazandı. İstanbul'da oynanan her 2 maçı da 2-1 ve 3-2'lik skorlarla lacivert beyazlı takım kazandı. Samuel Eduok, Süper Lig'de Alanyaspor'a karşı forma giydiği 3 maçta 3 gol attı. Turuncu yeşilli takımın Brezilyalı forveti Bobo ise Süper Lig kariyerinde Kasımpaşa'ya karşı ilk 11'de sahaya çıktığı son 6 maçta 3 gol attı. 

PAS ARASINDA İLK SIRADA
Alanyaspor ligde oynadığı son 2 maçı 1-0 kazandı. Turuncu yeşilli takım daha önce Süper Lig'de 3 maç üst üste gol yemeden galibiyet alamadı. Alanyaspor'un Süper Lig'deki son 5 maçının hiçbirinde karşılıklı goller olmadı. Alanyaspor bu maçlarda 9 gol yerken 2 gol atabildi. Alanyaspor ayrıca bu sezon Galatasaray ile birlikte Süper Lig'de en fazla pas arası (65) yapan takım oldu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81