İyi başlayacağız

Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Geçen sezon son 11 haftayı çok iyi geçirdik. Bu sezon da iyi başlayacağımıza inanıyorum" dedi.

İyi başlayacağız

Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Geçen sezon son 11 haftayı çok iyi geçirdik. Bu sezon da iyi başlayacağımıza inanıyorum" dedi.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 20:58
İyi başlayacağız

Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Topuk Yaylası kampında basın mensuplarına yaptığı açıklamada kampa tam kadro geldiklerini ve bunun kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Sakatlık sorunu yaşamadan sorunsuz bir şekilde kampı tamamlamak istediklerini belirten Bakkal, "Geçen sezon son 11 haftayı çok iyi geçirdik. Bu sezon da iyi başlayacağımıza inanıyorum. Benle birlikte iyi bir performans sergileyen kadroya sahip çıktım. Çok fazla değişiklik yapmayı düşünmedim. Daha önceki tecrübelerime dayanarak, kadroda çok fazla değişiklik yapmanın yarar sağlayacağına inanmıyorum" dedi. 
KADRO YETERLİ

İyi bir kadroya sahip olduklarını ve yaptıkları birkaç takviye ile daha güçlendikilerini dile getiren Bakkal, "Belli başlı eksiklerimizi yönetim kurulumuzla paylaştık ve istediğimiz oyuncular alındı. Kampa tam kadro gelmemizi sağladılar. Türkiye'yi tanıyan bir futbolcu olan Emre Güral'ı transfer ettik. Bobo da yılda 25-30 gol atan bir oyuncu. İnşallah ikisi de faydalı olacak. Djalma Campos'u da alarak kadromuzu güçlendirdik. Bazı oyuncuları araştırmanıza gerek yok. Baiano da çok tecrübeli bir oyuncu. Hasan ve Kaan da aramıza katıldı. İyi takımız ancak daha çok çalışmamız gerekiyor." diye konuştu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81