"İstiyorlar ama paraları yok"

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 3 büyüklerin transfer gündemine bulunan Emre Akbaba ile ilgili tatlı sert bir açıklamada bulundu.

"İstiyorlar ama paraları yok"

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 3 büyüklerin transfer gündemine bulunan Emre Akbaba ile ilgili tatlı sert bir açıklamada bulundu.

10 Temmuz 2018 Salı 20:52
"İstiyorlar ama paraları yok"

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, turuncu yeşilli takımın Erzurum kampını ziyaret etti. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde dün sabah yapılan antrenmanı izleyen Başkan Çavuşoğlu, aynı tesisteki yan sahada antrenman yapan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez ile de sohbet etti. Başkan Çavuşoğlu daha sonra teknik direktör Üzülmez ile birlikte Alanyaspor'un antrenman yaptığı sahaya gelen gazetecilere de açıklamada bulundu. Takımın iyi bir kamp dönemi geçirdiğini belirten Hasan Çavuşoğlu, "Burası kamp açısından gerçekten cazibe merkezi oldu. Sahaları artırmışlar ve güzel bir çalışma ortamı var. Takımların çoğu burada. Transferi hemen hemen bitirdik. Son olarak Bobo'yu aldık. Ayrıca Emre Güral'ı da kadromuza kattık. Sağ bek ve orta sahaya da daha önce takviye yaptık. Son günlerde ne olur bilemiyorum ama şu anda ihtiyaçlarımızı karşıladık" dedi. Galatasaray ile adı anılan Emre Akbaba'nın transferi hakkındaki soru üzerine ise başkan Çavuşoğlu, "Emre Akbaba'yı isteyen kulüpler çok ama maalesef paraları yok. Takası da düşünmüyoruz. Büyük takımlardaki oyuncuların maliyetleri yüksek. Biz Emre'nin her zaman önünü açmak istiyoruz. Avrupa'da da oynayabilecek kapasitede. Büyük takımlarda oynamasını isteriz" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81