İmza şov

Aytemiz Alanyaspor, takımın kaptanları Haydar Yılmaz, Efecan Karaca ve Georgios Tzavellas ile sözleşme yeniledi. Haydar ve Tzavellas ile 2 yıllık, Efecan ile 3 yıllık yeni sözleşme yapıldı.

İmza şov

Aytemiz Alanyaspor, takımın kaptanları Haydar Yılmaz, Efecan Karaca ve Georgios Tzavellas ile sözleşme yeniledi. Haydar ve Tzavellas ile 2 yıllık, Efecan ile 3 yıllık yeni sözleşme yapıldı.

21 Şubat 2019 Perşembe 22:03
İmza şov

Spor Toto Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'da imza şov yaşandı. Turuncu yeşilli yönetim, takımın kaptanları Haydar Yılmaz, Efecan Karaca ve Yunan oyuncu Georgios Tzavellas ile yeni sözleşme imzaladı. Alanyaspor'a Kartalspor'dan gelen ve TFF 2. Lig'den beri 6 yıldır Alanyaspor forması giyen Haydar ile 2 yıl, Efecan'la ise 3 yıllık yeni sözleşme yapıldı. 2016-2017 sezonunun devre arasında Yunanistan'ın PAOK takımından Alanyaspor'a transfer edilen ve geride kalan sürede sergilediği performansla takım kaptanlığına kadar yükselen Tzavellas ile de 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Baki Boz, Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Genel Müdür Muhammed Ak, imza töreninde hazır bulundu. 

'ONLAR BİZİM EVLADIMIZ'
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 3 takım kaptanı ile sözleşme yenilediklerini ve bunun çok anlamlı olduğunu söyledi. Çavuşoğlu, "Gördüğünüz gibi bu masada Alanyaspor'un 3 takım kaptanı var, hepsi burada. Sözleşme yeniliyoruz kendileriyle. Efecan ve Haydar, 2. Lig'den beri kader birliği yaptığımız evlatlarımız, takım kaptanlarımız. Diğer tarafta ise yine kulübün demirbaş listesine dahil olan diğer takım kaptanımız Tzavellas.. İnşallah hem kulübümüz için hem de futbolcu kardeşlerimiz içi hayırlı olur. Gördüğünüz gibi Haydar 2021, Efecan 2022 ve Tzavellas ile de 2021 yılına kadar sözleşmelerini hayırlısıyla bugün uzatıyoruz. Geldiğimiz noktada da daha yapacağımız çok iş var. Takım kaptanlarımız burada. 3 takım kaptanının bir arada sözleşme uzatmaları da gurur verici bir şey. Birlikte daha gidecek çok yolumuz var. Camiamıza hayırlı olsun" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81