GÜNLÜĞÜ 16 BİN TL

Alanya tarihinin en pahalı ve en havalı tranferi olarak gösterilen Love, için Alanyalıların yorumu “Bu topçu matıflamış” oldu.

GÜNLÜĞÜ 16 BİN TL

Alanya tarihinin en pahalı ve en havalı tranferi olarak gösterilen Love, için Alanyalıların yorumu “Bu topçu matıflamış” oldu.

02 Kasım 2016 Çarşamba 23:59
GÜNLÜĞÜ 16 BİN TL
Alanya tarihinin en pahalı ve en havalı tranferi olarak gösterilen Love, için Alanyalıların yorumu “Bu topçu matıflamış” oldu. 1.5 milyon Euro'ya transfer olan Love'un günlüğü ise 16 bin TL’ye geliyor. Takımın hocası Kalpar ise, “Bir kişiye yüklenmememiz gerekiyor. Eğer kaçırılan pozisyonlar gol olsaydı bunların hiçbirini konuşmazdık” dedi.

BU TOPÇU ARTIK MATIFLAMIŞ!
Süper Lig’e çıkan Alanyaspor, Ağustos ayında Brezilyalı golcü Vagner Love ile her konuda anlaşarak yıllık 1,5 milyon Euro’ya transfer etmişti. Çıktığı 329 maçta 176 gol atan 32 yaşındaki Love, Alanyaspor formasıyla 7 maçta henüz golle karşılaşamadı. Palmeiras, CSKA Moskova, Flamengo, Shandong Luneng, Corinthians, Monaco gibi ünlü kulüplerde top koşturan Love, Alanyaspor’da umutları suya düşürdü. Takımdaki diğer iyi oynayan futbolcuların hakkını da yediği söylenen Love için tepki göstereren taraftarlar, “Bu topçu matıflamış” yorumunu yapıyor.
BİR KİŞİYE YÜKLENMEMELİYİZ
Son olarak 2-1 Kasımpaşa yenilgisinin ardından dün bir açıklama yapan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Son 2 haftada hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. İyi oynuyoruz, pozisyona giriyoruz ancak gol atamıyoruz” dedi. Yenilen basit gollerden dolayı mağlubiyetlerin kaçınılmaz olduğunu ifade eden Kalpar, “Bireysel olarak birilerini suçlamak çok doğru değil. Takım olarak maç kazanamıyoruz. Bir kişiye yüklenmememiz gerekiyor. Eğer kaçırılan pozisyonlar gol olsaydı bunların hiçbirini konuşmazdık” diye konuştu.
Son Güncelleme: 03.11.2016 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81