Guerrier, Azerbaycan'a gidiyor

Guerrier, Azerbaycan'a gidiyor

07 Temmuz 2017 Cuma 00:23
Guerrier, Azerbaycan'a gidiyor
Alanyaspor'un geçtiğimiz sezon Wisla Krakow'dan transfer ettiği Haitili oyuncu Donald Guerrier, Karabağ Ağdam takımı ile anlaştı. Orta sahanın sol kanadında oynayan Guerrier, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.  Azerbaycan ekibi transferi sosyal medya hesabında duyurdu. Sosyal medyadaki paylaşımda Karabag'ın Donald Guerrier ile birlikte Yakup Jezniçak'ında transfer edildiği belirtildi. Guerrier, Süper Lig'de Alanyaspor formasıyla çıktığı 24 maçta 4 gol 2 asist yaptı.
TERÖRE TEPKİ GÖSTERDİ
Donald Guerrier, kendine ait sosyal medya hesabından Ermeni saldırılarında ölen Zehra bebeğin resmini paylaşarak Ermeni terörünü protesto etti. Guerrier'in bu paylaşımı Azerbaycanlı sporseverlerden övgü aldı ve takdir topladı.
Son Güncelleme: 07.07.2017 00:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81