Golsüz maçımız yok

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de bu sezon tüm iç saha maçlarında gol atarken, sadece 1 maçta rakip hücumcuları durdurabildi.

Golsüz maçımız yok

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de bu sezon tüm iç saha maçlarında gol atarken, sadece 1 maçta rakip hücumcuları durdurabildi.

09 Şubat 2018 Cuma 21:56
Golsüz maçımız yok

Aytemiz Alanyaspor, 2017 - 2018 sezonunda kendi sahasında 9 maça çıkan tüm maçlarda rakip filelere gol gönderme başarısı gösterdi. Turuncu-yeşilliler, iç sahada kendi kalesini ise sadece bir maçta gole kapatabildi. Bu süreçte Emre Akbaba'nın performansı ise parmak ısırttı. Alanyaspor, Süper Lig'de geride kalan 20 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 yenilgi alarak topladığı 21 puanla 12. basamakta yer aldı. Alanyaspor, puan sıralamasında ise küme düşme potasının hemen üzerinde bulunuyor. Geçtiğimiz yıl (2016-2017) 65 gol ile sezonu, ligin en fazla gol yiyen takımı olarak tamamlayan Alanyaspor, kalesini bu sezon da bir türlü gole kapatamıyor. 2017 - 2018 sezonunda geride kalan 20 haftada iç sahada 9 maça çıkan Alanyaspor, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Alanyaspor bu maçlarda rakip kaleye 14 gol gönderirken kendi kalesinde ise 15 gol gördü. İç sahada oynadığı bütün (dokuz) maçlarda rakip fileleri havalandırmayı başaran turuncu-yeşilliler, sadece bir maçta kalesini gole kapatabildi. 

MALATYA'DAN GOL YEMEDİ
Alanyaspor kendi sahasında kalesini gole kapattığı tek karşılaşma 12. haftada oynanan ve turuncu-yeşillilerin 1-0'lık galibiyeti ile noktalanan Evkur Yeni Malatyaspor maçı oldu. Alanyaspor'un 2017-2018 sezonunda ki en gollü maçı, 6. haftada deplasmanda oynanan ve 3-0 geriden gelerek kazandığı Trabzonspor (3-4 Galip) mücadelesi oldu. Aytemiz Alanyaspor'un bu sezon gol atamadığı karşılaşmalar, 13. hafta Galatasaray deplasmanı (2-0 Mağlup) 15. hafta Osmanlıspor deplasmanı (3-0 Mağlup), 20. haftada Kardemir Karabükspor deplasmanı (1-0 Mağlup). Alanyaspor'un en farklı galibiyeti 11. haftada deplasmanda oynanan Teleset Mobilya Akhisarspor (0-4 Galip) karşılaşması, en farklı mağlubiyeti ise 5. haftada Alanya'da oynanan Fenerbahçe (1-4 Mağlup) mücadelesi oldu. İç sahada en fazla gol attığı karşılaşma ise 7. haftada oynanan Gençlerbirliği (4-1 Galip) mücadelesi oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81