GİTTİ GELDİ

Alanyaspor’da üst üste alınan mağlubiyetler ve Cumartesi günü oynanan Sivasspor maçında 1-1’lik beraberliğin ardından Teknik Direktör Susic’in görevine son verildiği iddia edildi.

GİTTİ GELDİ

Alanyaspor’da üst üste alınan mağlubiyetler ve Cumartesi günü oynanan Sivasspor maçında 1-1’lik beraberliğin ardından Teknik Direktör Susic’in görevine son verildiği iddia edildi.

17 Aralık 2017 Pazar 20:42
GİTTİ GELDİ

Haberlerin önce sosyal medyada sonra gazetelerde yayılmasının ardından yönetim açıklama yaparak hoca değişikliğinin söz konusu olmadığını belirtildi. 


İDDİALAR YAYILDI

Alanyaspor camiası ‘Susic'in görevine son verildi' haberiyle çalkalandı. Ancak çok geçmeden yönetimden 'Hoca değişikliği yok' açıklaması geldi. Üst üste alınan mağlubiyetlere ek olarak Sivasspor maçında da sahadan 1 puan ile ayrılmak zorunda kalan Alanyaspor’da maçın hemen ardından Susic’in gönderileceği iddiaları yayıldı. Önce sosyal medya hesaplarından yayılan iddialar, Susic’in futbolcularla yaptığı toplantının ardından internet gazetelerine de yansıdı. Öte yandan Susic’in yönetim ile de toplandığı ve Antalyaspor maçının ardından istifasının istendiği öne sürüldü.
BAŞKANDAN TALEP YOK
Yayıncı kuruluş Beinsports'un haberinin ardından hızla yayılan iddialar üzerine Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik açıklama yaptı. Özçelik, “Gündemimizde hoca değişikliği gibi bir şey söz konusu değil” dedi. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun yurt dışında olduğunu belirten Fahri Özçelik, açıklamasında “Başkanımız şu an yurt dışında. Hocamızdan da yönetime gelen böyle bir talep veya başvuru yok. Öyle bir konuşma da geçmedi aramızda. Öyle bir şey olursa değerlendirilir fakat Aytemiz Alanyaspor yönetiminin gündeminde hocayla ilgili herhangi bir tasarruf yok. Gelirse değerlendiririz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81