Gazipaşa'da Alanyaspor coşkusu

Alanyasporlu futbolcular, 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamında Gazipaşa'da öğrencilerle buluştu. Turuncu yeşilliler öğrencilerin formalarını imzaladı.

Gazipaşa'da Alanyaspor coşkusu

Alanyasporlu futbolcular, 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamında Gazipaşa'da öğrencilerle buluştu. Turuncu yeşilliler öğrencilerin formalarını imzaladı.

19 Ekim 2018 Cuma 22:42
Gazipaşa'da Alanyaspor coşkusu

Aytemiz Alanyaspor'un İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte geçen yıl başlattığı 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamındaki 16'ncı etkinlik dün Gazipaşa'da yapıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Gazipaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular Haydar Yılmaz, Efecan Karaca, Hasan Ayaroğlu, Papiss Cisse, Deyvison Bobo, Fabrice Nsakala ve Filipe Augusto ve Gazipaşa'daki tüm okullardan gelen öğrenciler katıldı. 
20 OKULDAN ÖĞRENCİ KATILDI
Etkinlik, Gazipaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş'ın konuşmasıyla başladı. Aktaş, etkinliğe ilçedeki 20 okuldan çok sayıda öğrencinin katıldığını söyledi. Daha sonra Proje Yürütücüsü Yusuf Yılmaz'ın, projenin amacına yönelik yaptığı konuşmayla devam etti. Ardından kürsüye çıkan Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, gençlerin boş zamanlarını sporla geçirmeleri gerektiğini belirterek, "İlçemize isminin verilişinin 96'ncı yılı kutlama etkinlikleri ve Çekirdeksiz Nar Festivalimize teşrifleri için Alanyasporumuza teşekkür ediyoruz" dedi. 

TÜREL'DEN SÖZ ALDIK
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise "Gazipaşa'da sizlerin aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Gazipaşaspor Kulübü'nün de maddi manevi yanındayız. Hep beraber ve iç içeyiz. Bu arada Gazipaşa Stadı'nın tribünlerinin ve sahasının yenilenmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Menderes Türel'den söz aldık. Gazipaşaspor'un eski günlerine dönmesi lazım. Taraftarının da bilinçlenmesi gerekir" diye konuştu. Son olarak kürsüye çıkan Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar ise Alanya ve Gazipaşa halkını lisanslı ürün almaya davet etti. 
PROTOKOLA FORMA
Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu,  Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik ve Gazipaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş'a üzerlerinde isimleri yazan Alanyaspor forması takdim etti. Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik ise Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na Gazipaşa'nın isim kararnamesinin bir örneğini hediye etti. Etkinlik sonunda turuncu yeşilli futbolcular öğrencilerin formalarını imzaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81