Galatasaray 3 - Alanyaspor 2

Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında ligin şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ı ağırladı.

Galatasaray 3 - Alanyaspor 2

Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında ligin şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ı ağırladı.

21 Nisan 2018 Cumartesi 21:35
Galatasaray 3 - Alanyaspor 2


Karşılaşma konuk ekip Galatasaray’ın 3-2’lik üstünlüğüyle sona erdi. Galatasaray’ın gollerini Gomis, Tzavellas kendi kalesine ve Sinan atarken, Alanyaspor’un gollerini Fernandes ve Emre Akbaba attı. Galatasaray bu skorla puanını 63’e yükseltti. Alanyaspor ise 32 puanda kaldı. Hakem Ümit Öztürk ise verdiği hatalı kararlarla maça adeta damga vurdu.

MAÇTAN DAKİKALAR
3’üncü dakikada sol kanattan gelişen Galatasaray atağında içeri sokulan Feghouli’nin şutu kaleci Haydar’dan sekerek Gomis’in önüne düştü. Gomis’in vuruşu ağlarla buluştu. 0-1.
9’uncu dakikada Nagatomo’nun pasını alan Rodrigues, soldan ceza alanına girdi. Çaprazdan vuruşunu kaleci kurtardı.
12’inci dakikada Alanyaspor etkili geldi. Fernandes sağdan ortaladı, ceza sahasında boş kalan Douglas kafayı vurdu. Muslera kontrolü sağladı.
13’üncü dakikada Alanyaspor Emre ile sağ kanattan etkili geldi. Topu alan Emre direkt ceza sahasına girdi. Vuruşunu Muslera kurtardı.
16’ıncı dakikada Mariano’nun sağdan yaptığı ortaya ters bir vuruş yapan Tzavellas topu kendi ağlarına gönderdi. 0-2.
22’inci dakikada sol kanatta topla buluşan Junior Fernandes içeri sokuldu ve vuruşunu yaptı. Kaleye yönelen top köşeden ağlarla buluştu. 1-2
29’uncu dakikada Alanyaspor etkili geldi. Villafanez soldan ortaladı. Top Fernandes’e gelmeden Denayer ayak koydu.
37’inci dakikada Belhanda bir ara pasla Gomis’i kaleci ile karşı karşıya bırakabilirdi ama Alanyaspor defansında Tzavellas araya girdi.
48’inci dakikada Galatasaray ceza sahasının sağında topla buluşan Emre Akbaba, sol köşeye plaseyi gönderdi. Defansa da çarpan top az farkla kornere çıktı.
50’inci dakikada Villafanez sol kanatta topu aldı kaleyi görür görmez vurdu ama defanstan sekti.

52’inci dakikada Gomis’in pasını alan Rodrigues, soldan ceza alanına doğru koştu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Rodrigues, Haydar’ı geçemedi.
58’inci dakikada Mariano’nun geri pasında Serdar Aziz Douglas’ı düşürdü. Hakem penaltı noktasını gösterdi.
60’ıncı dakikada topun başına geçen Emre Akbaba topu ağlara gönderdi. 2-2
62’inci dakikada Alanyaspor’da Fernandes, Douglas’a bir tek pas verdi. Douglas karşı karşıya kaldı. Muslera’nın müdahalesi ile yerde kaldı. Alanyaspor penaltı bekledi ama öncesinde kalkan bir ofsayt bayrağı var.
67’inci dakikada Galatasaray orta alanda duran topu kullandı. Ceza alanında yaşanan karambolde Rodrigues önünde kalan topa vuramadı ve yere düştü. Top kornere gitti.
70’inci dakikada Alanyaspor’da Fernandes, sağdan ceza alanına girid. Yerden ortaladı. Kale önünde Cenk Ahmet dokunamadı.
74’üncü dakikada Villafanez tek pasla soldan ceza alanına girip Muslera ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunu Muslera son anda kornere çeldi.
82’inci dakikada Mariano, sağdan ceza alanına giren Sinan’ı gördü. Sinan açı dar olsa da iyi bir vuruşla takımını 3-2 öne geçirdi.

MAÇIN KARNESİ
Alanyaspor: Haydar, Gassama, Welinton, Tzavellas, N’Sakala, Maniatis (Taha DK:81), Sackey, Emre Akbaba, hücumda Villafanez (Efecan DK:81), Fernandes, Douglas (Cenk Ahmet DK: 64)
Galatasaray: Muslera, Mariano, Serdar, Nagatomo, Denayer, Belhanda (Yasin Öztekin DK: 66), Donk, Rodrigues (Sinan Gümüş DK:70), Fernando, Feghouli (Eren Derdiyok DK:77), Gomis
Sarı Kartlar: Serdar Aziz (DK:60), Belhanda (DK:62), (Galatasaray), Gassama (DK:77), Tzavellas (DK:84), Taha (DK:88), (Alanyaspor)
Kırmızı Kartlar:
Goller: Gomis (DK:3), Tzavellas(kk) (DK:16), Sinan Gümüş (DK:82), (Galatasaray), Fernandes (DK:22), Emre Akbaba (DK:60), (Alanyaspor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81