Filede ilk rakip Söke

Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde fikstür, Ankara Volley Hotel Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kura çekimi sonucunda belli oldu.

Filede ilk rakip Söke

Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde fikstür, Ankara Volley Hotel Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kura çekimi sonucunda belli oldu.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 00:07
Filede ilk rakip Söke

Geçtiğimiz sezon 5 aylık kısa bir sürede oluşturulan ve Bölgesel Lig'de karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek 2. Lig'de mücadele etme hakkını elde eden Antalyaspor Voleybol A Takımı’nın ligdeki ilk rakibi ise Söke Voleybol oldu. Türkiye Voleybol 2. Ligi 3. Grupta yer alan kırmızı-beyazlı ekip, Ekim ayının ilk haftasında Söke Voleybol’u evinde ağırlayacak. Geçtiğimiz sezon oluşturulan kemik kadro korunarak planlanan transferlerin ise Antalya’da faaliyet gösteren kulüplerden ve altyapılardan yapılması planlanıyor. Antrenör Gökhan Egeli gözetiminde çalışmalarını sürdürecek olan kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezonda ortaya koyacağı mücadeleyle Antalyalı voleybolseverleri salona çekmeye hazırlanıyor. 

Takımın yeni sezon fikstürü ise şu şekilde: 

Antalyaspor – Söke Voleybol
Kepez Belediye – Antalyaspor
Antalyaspor – Nazilli Belediyesi
Bodrum Doğuşspor – Antalyaspor
Antalyaspor – Aydın Büyükşehir Belediyesi

Alaşehir Belediyesi – Antalyaspor
Antalyaspor – Bay
Antalyaspor - Ateş Çelik Bergama Bld. 
Marmaris Akademi – Antalyaspor
Antalyaspor – İzmirspor
Gelişim Koleji - Antalyaspor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81