Fenerbahçe’den Alanyaspor'a mektup

Fenerbahçe, Süper Lig’de mücadele eden Alanyaspor'a mektup gönderdi.

Fenerbahçe’den Alanyaspor'a mektup

Fenerbahçe, Süper Lig’de mücadele eden Alanyaspor'a mektup gönderdi.

06 Eylül 2020 Pazar 17:16
Fenerbahçe’den Alanyaspor'a mektup

Fenerbahçe, Süper Lig’de mücadele eden Alanyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor, Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük, Fraport-Tav Antalyaspor, Gaziantep Futbol Kulübü, Gençlerbirliği, Göztepe, Hatayspor, Hes Kablo Kayserispor, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa, Medipol Başakşehir, MKE Ankaragücü, Yeni Malatyaspor ve Yukatel Denizlispor kulüplerine bir mektup gönderdi. Gönderilen mektupta bu kulüplerin formalarının Feneriumlarda satışa sunulmak istendiği ifade edildi. Sarı lacivertli kulüp, teklifi kabul eden kulüplerin forma satışlarından hiçbir pay almadan geliri ilgili kulübe iletecek.

"BU BİR İYİLİK PROJESİDİR"

Fenerbahçe'nin yaklaşımına cevap veren Alanyaspor Kulübü de bir paylaşım yaparak "Kamuflaj forma bir vefa ve iyilik projesidir" dedi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu sezon için büyük bir heyecan ile hayata geçirdiğimiz kamuflaj formamız, yalnızca Alanyaspor’umuzun değil, vatanını milletini ve askerini seven her bir vatandaşımızın da ikinci formasıdır. Gelirinin yüzde 10’unu Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağımız formamızın satışını yaparak bu iyilik hareketine katkı sağlamak isteyen tüm kulüplerimize ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun satış ağına açık bir projedir. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün iyi niyetli yaklaşımına teşekkür ediyor, futbol ailesinden destek olmak isteyen herkesin katılımını bekliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81