Fenerbahçe: 3 - Aytemiz Alanyaspor: 0

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasındaki Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0 yenilerek haftayı puansız kapattı ve düşme hattına girdi.

Fenerbahçe: 3 - Aytemiz Alanyaspor: 0

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasındaki Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0 yenilerek haftayı puansız kapattı ve düşme hattına girdi.

17 Şubat 2018 Cumartesi 22:38
Fenerbahçe: 3 - Aytemiz Alanyaspor: 0

Spor Toto Süper Lig'de ligde kalma mücadelesi veren Aytemiz Alanyaspor, şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'ye konuk oldu. Maça Aytemiz Alanyaspor hızlı başlarken, henüz 5'inci dakikada Kameni, Fernandes ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok önemli bir kurtarışla Fenerbahçe'nin geriye düşmesine engel oldu. 20'nci dakikada Valbuena'nın pasında topla buluşan Giuliano kaleci Riou'yu geçip topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe maçta 1-0 öne geçti. Kalesinde devleşen Kameni 23 ve 26'ncı dakikalarda Douglas'ın gollerine izin vermedi. 27'nci dakikada bu kez Aatif Chahechouhe'nun asistinde Fernandao topu boş kaleye gönderdi ve skoru 2-0 yaptı. Aytemiz Alanyaspor cephesi pozisyonda ofsayt bekledi ancak hakem Ümit Öztürk golün nizami olduğuna hükmetti. 40'ıncı dakikada Aytemiz Alanyaspor ceza alanına doldurulan topu Fernandao indirdi, Mehmet Topal'ın sert şutunda direkten dönen topu Brezilyalı oyuncu tekrar tamamlamak istedi ancak top üstten auta gitti ve ilk yarı 2-0 sona erdi. 
2'nci devrede de sahada Fenerbahçe üstünlüğü vardı. 57'nci dakikada Josef ve 58'inci dakikada Aatif Chahechouhe ile golleri kaçıran Fenerbahçe, 59'uncu dakikada Josef'in düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Giuliano durumu 3-0'a getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılarak Beşiktaş derbisini beklemeye başladı. Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor 21 puanda kaldı.

Son Güncelleme: 18.02.2018 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81