Erdinç Portekiz'de

Aytemiz Alanyaspor'un 18 yaşındaki forvet oyuncusu Erdinç Mergen, Portekiz Ligi ekiplerinden Tondela'ya transfer oldu.

Erdinç Portekiz'de

Aytemiz Alanyaspor'un 18 yaşındaki forvet oyuncusu Erdinç Mergen, Portekiz Ligi ekiplerinden Tondela'ya transfer oldu.

21 Şubat 2019 Perşembe 22:03
Erdinç Portekiz'de

Aytemiz Alanyasporlu Erdinç Mergen, Portekiz'in Tondela takımına transfer oldu. 18 yaşındaki golcü futbolcu 2017 yılında Galatasaray'dan Aytemiz Alanyaspor'a bedelsiz olarak transfer olmuştu. 2000 gurubunun önemli isimlerindendi 2013 yılında Galatasaray'da futbola başlayan Erdinç Mergen meşhur 2000 grubunun önemli futbolcuları arasında yer alıyordu. 2017 yılında Emrah Bayraktar'ın alt yapının başında olduğu dönemde Erdinç Mergen'in Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılmasına izin verildi.

ATTIĞI GOLLERLE DİKKAT ÇEKTİ
Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gitmeyeceğinin sözünü veren Erdinç Mergen bedelsiz olarak Aytemiz Alanyaspor'un yolunu tuttu. Alanya U19 takımı ile yarım sezonda 10 gol atan futbolcu kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Emre Akbaba'yı Galatasaray'a 4 milyon Euro'ya satan Aytemiz Alanyaspor ayrıca Erdinç Mergen'in bonservisini de sarı kırmızılı takımdan aldı. Sezonun ilk yarısında U21 takımı ile 2,5 ayda 9 gol atan Erdinç Mergen'in Aytemiz Alanyaspor ile 2022 yılını kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81