Coşkulu kutlama

Alanya Galatasaraylılar Derneği'nin organize ettiği 21'inci şampiyonluk kutlaması oldukça coşkulu ve renkli görüntülere sahne oldu.

Coşkulu kutlama

Alanya Galatasaraylılar Derneği'nin organize ettiği 21'inci şampiyonluk kutlaması oldukça coşkulu ve renkli görüntülere sahne oldu.

15 Temmuz 2018 Pazar 20:22
Coşkulu kutlama

Alanyalı Galatasaraylılar sarı kırmızılı taktımın 21'inci şampiyonluğunu Banana Otel'de düzenlenen görkemli bir baloyla kutladı. Ünlü sanatçı Yeşim Salkım'ın sahneye çıktığı kutlama gecesine Galatasaray Başkan Yardımcısı Mahmut Recevik, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Velittin Bekrioğlu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor 2'nci Başkanı Kamil Köseoğlu, Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cevdet Zamanoğlu ve çok sayıda Galatasaray taraftarı katıldı.
ALANYA ŞANS GERİTİRİR
Açılış konuşmalarının ardından kürsüye davet edilen Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Velittin Bekrioğlu, Alanya ve Galatasaray’ın yollarının kesişmesinin 30 yıl öncesine dayandığını söyledi. Bekrioğlu, "Alanya’da kamp yapan Galatasaray, buradaki çalışmalarından sonra Monaco’yu elemişti. Onun için Alanya her zaman Galatasaray’a şans getirir. Bu senede inşallah öyle olacak” dedi.
BAŞKAN CENGİZ'DEN SELAM
İstanbul’dan Alanya’ya sevgiler getirdiğini belirten Mahmut Recevik, "Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in sizlere çok selamı var. Burada olmaktan çok mutluyum. 21'inci şampiyonluk kutlamalarımız için Türkiye’nin hemen hemen bütün illerini ziyaret ediyoruz. İlk ziyaretimiz Bodrum’a oldu. Ardından Konya ve Gaziantep’e gittik. Şimdi de Alanya’dayız. Alanya’nın bizim için çok önemli bir yeri var. Alanya hakikaten bize çok şans getiren ve değerli bir yer. Burada 2 genel kurul üyemiz de var ve sağ olsunlar seçimlere katılım göstererek bizlere destek oluyorlar” diye konuştu.

ÇOK GÜZEL BİR AKŞAM
Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cevdet Zamanoğlu ise yaklaşık 500 Galatasaray taraftarıyla çok güzel bir balo gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Çok güzel bir akşam geçirdiğimizi düşünüyorum. Yeşim Salkım da bu güzel gecemize renk kattı. Katılan herkese iyi eğlenceler diliyorum" dedi. 
RECEVİK'E PLAKET VERDİ
Konuşmaların ardından Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Velittin Bekrioğlu, Galatasaray Başkan Yardımcısı Mahmut Recevik bir plaket taktim etti. Daha sonra yapılan havai fişek gösterilerinin  ardından sanatçı Yeşim Salkım sahne aldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalan Salkım, taraflara keyifli anlar yaşattı. Ayrıca taraftarlar balo alanında sergilenen şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81