Çok istedik ama olmadı

Süper Ligin 10. haftasında deplasmanda Alanyaspor'la karşılaşan Beşiktaş, Negredo'nun son dakikalarda attığı golle rakibini 2-1 mağlup etti.

Çok istedik ama olmadı

Süper Ligin 10. haftasında deplasmanda Alanyaspor'la karşılaşan Beşiktaş, Negredo'nun son dakikalarda attığı golle rakibini 2-1 mağlup etti.

28 Ekim 2017 Cumartesi 21:45
Çok istedik ama olmadı
 
Spor Toto Süper Lig'de üst üste dört maçtır galip gelemeyen  Beşiktaş, 10. hafta mücadelesinde  Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu.  Beşiktaş dört hafta aradan sonra galip gelirken siyah-beyazlılar'a galibiyeti Negredo'nun 88'de attığı kafa golü getirdi.
 
İLK GOL ERKEN GELDİ
 
Beşiktaş sekizinci dakikada Oğuzhan'ın asisti ve Cenk Tosun'un kaleci Haydar'ı çalımlayıp yaptığı bitirici vuruşla 1-0 öne geçti. Oyuna golden sonra denge gelirken ev sahibi hızlı hücumlarla etkili olmaya çalıştı.
 
WELLİTON'IN MÜKEMMEL GOLÜ EŞİTLİĞİ GETİRDİ
 
Bu ataklardan birinde kazanılan korner sonrasında  Beşiktaş savunmasının uzaklaştıramadığı top Junior Fernandes'in önüne düştü, Fernandes'in pasında ise Welinton ceza sahası dışından muhteşem bir vuruşa imza atarak 26'da skoru eşitledi.
 
ŞENOL GÜNEŞ'İN MÜDAHALELERİ ETKİLİ OLDU
 
İlk yarı 1-1'lik eşitlikle noktalanırken ikinci devrede  Beşiktaş ağırlığını koysa da aradığı pozisyonları bulamadı. Caner'in cezası nedeniyle Adriano savunmanın solunda görev yaparken iki haftadır Oğuzhan'ın yerine 11'de başlayan Tolgay bu kez yerini Kaptan'a bıraktı. Oğuzhan bir asist yaparken 65'te yerini Tolgay'a bıraktı.
 
NEGREDO SİFTAHI YAPTI
 
Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo ise  Alanyaspor maçıyla siftahı 10. haftada yaptı. 79'da Talisca'nın yerine oyuna giren Negredo 88'de Adriano'nun ortasında skoru 2-1'e getiren golü kaydetti.
Son Güncelleme: 28.10.2017 21:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81