Cenk Gönen Alanyaspor'a imza attı

Aytemiz Alanyaspor, ara transfer döneminde 3’üncü transferini kaleye yaptı. Akdeniz temsilcisi en son Malaga’da forma giyen Cenk Gönen’i kadrosuna kattı.

Cenk Gönen Alanyaspor'a imza attı

Aytemiz Alanyaspor, ara transfer döneminde 3’üncü transferini kaleye yaptı. Akdeniz temsilcisi en son Malaga’da forma giyen Cenk Gönen’i kadrosuna kattı.

20 Ocak 2020 Pazartesi 17:29
Cenk Gönen Alanyaspor'a imza attı

son Malaga’da forma giyen Cenk Gönen’i kadrosuna kattı.

Aytemiz Alanyaspor, ara transfer döneminde santrafor mevkiine Mustafa Pektemek ve orta sahaya Emircan Altıntaş'ın ardından kaleci Haydar Yılmaz’ın takımdan ayrılmasıyla birlikte bir takviye de kaleye yaptı. En son İspanya’da Malaga’ya transfer olan kaleci Cenk Gönen’i kadrosuna katan Alanyaspor, transferi resmen duyurdu. Yaklaşık bir haftadır görüşülen ve takımla birlikte antrenmanlara da çıkan file bekçisiyle resmi sözleşme bugün Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde imzalandı.  

‘TRANSFERDE ACELEMİZ YOK DEMİŞTİK’

İmza törenin ardından konuşan Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cenk Gönen'in Alanyaspor'da başarılı olacağına inandığını söyledi. Cenk Gönen'in tecrübeli bir futbolcu olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Transferde acelemiz yok demiştik ancak konu Cenk olunca anlaştık ve takımımıza dahil ettik. Cenk'in geçmişteki kariyerini biliyoruz. Son zamanlarda çok oynamadı ancak yeniden Cenk Gönen'i izleyeceğiz. Daha yaşı da geç. Kendisine teşekkür ediyoruz. Allah utandırmasın" dedi.

‘TÜRKİYE MACERAM ÇOK DAHA İYİ OLACAK’

Cenk Gönen ise, "Başkanımızın da dediği gibi son zamanlarda forma şansı bulamadım. Çünkü bir sakatlık geçirdim. Çok şükür sakatlığımı da atlattım. Geçen sene şubat ayından itibaren Malaga ile antrenmanlarımı yaptım. Sezon başında kamp sürecini de geçirdim. Alanyaspor ile yeniden başlayacak olan Türkiye maceram çok daha iyi olacak. Yeteneklerime ve tecrübeme güveniyorum. Güzide bir kulübe geldiğim için başkanımız Hasan Çavuşoğlu'na ve hocamız Erol Bulut'a teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.01.2020 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81