Bisiklet turu tanıtımı yapıldı

Bisiklet turu tanıtımı yapıldı

02 Ekim 2017 Pazartesi 20:28
Bisiklet turu tanıtımı yapıldı
10 Ekim’de Alanya’dan başlayıp, 15 Ekim’de İstanbul’da tamamlanacak 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun basın tanıtım toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapıldı. 
 
Geleneksel olarak 1963’ten bu yana düzenlenen ve bu yıl 10-15 Ekim 2017 tarihlerinde ilk kez uluslararası alanda en üst seviye olan ‘World Tour’ kategorisinde gerçekleşecek 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun basın tanıtım toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapıldı. Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1963 yılında “Marmara Turu” adıyla başlatılan bu önemli etkinliğin, bugün ülkemizin en prestijli spor organizasyonlarından biri haline geldiğini belirtti. Erdoğan; “2017 itibariyle, bisiklet sporunun dünyadaki zirvesi olan World Tur kategorisine yükseltildi. İnşallah bu yükseliş trendini önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz.” dedi.
Spor medyası temsilcileri ile spor dünyasının tanınmış isimlerinin hazır bulunduğu etkinlik, katılımcıların Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesindeki kısa bisiklet turu ile son buldu. 10 Ekim’de Alanya’dan başlayıp, 15 Ekim’de İstanbul’da tamamlanacak ve dünyaca ünlü bisiklet takımlarına mensup üst düzey sporcuların pedal basacağı turda, 6 etapta toplam 1.022 km yol kat edilecek.  
Son Güncelleme: 02.10.2017 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81