Başkan Çavuşoğlu, son noktayı koydu

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Welinton'un takımdaki geleceği hakkında konuştu

Başkan Çavuşoğlu, son noktayı koydu

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Welinton'un takımdaki geleceği hakkında konuştu

10 Ocak 2020 Cuma 16:26
Başkan Çavuşoğlu, son noktayı koydu

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Welinton için herhangi bir resmi teklif almadıklarını söyledi. Kulübün menfaatleri doğrultusunda her futbolcunun satılabileceğinin vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, maddi şartları açısından kendilerini tatmin edebilecek bir teklif gelmesi durumunda oyuncunun da önünü açmak adına transferlerin gerçekleşebileceğini söyledi.

‘HİÇBİR FUTBOLCU İÇİN TEKLİF YOK’
Hasan Çavuşoğlu ayrıca Welinton dahil olmak üzere hiçbir futbolcuları için resmi teklif gelmediğini ifade etti. Hasan Çavuşoğlu'nun Welinton hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde: Dedikoduları televizyonlarda görüyoruz. Transferleri yorumcular yapıyor. Alıyorlar, veriyorlar. Haberimiz olmuyor. Hiçbir futbolcumuza transfer teklifi gelmedi. Bu söylentiler gerçeği yansıtmıyor. Welinton için resmi bir teklif almadık. Welinton dahil olmak üzere hiçbir futbolcumuz için resmi teklif gelmedi. Gelmesi durumunda teknik heyetimizle birlikte hareket ederek, teklifleri değerlendirebiliriz. Ancak son bir hafta kala teklif gelirse olmaz. Çünkü, o kısa sürede ben o oyuncunun yerini dolduramam. O süre zarfında aldığımız oyuncu ne kadar faydalı olur, onu da düşünmek lazım. Her futbolcu, kulübün menfaatleri doğrultusunda satılabilir. Tekliflerin maddi boyutları da bizi tatmin edecek düzeyde olursa değerlendirebiliriz. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81