Bakkal: "Tek şut ve galibiyet"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Maçın büyük bir bölümü rakip sahada oynandı. Mücadelenin karşılığını alamadık" dedi.

Bakkal: "Tek şut ve galibiyet"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Maçın büyük bir bölümü rakip sahada oynandı. Mücadelenin karşılığını alamadık" dedi.

04 Kasım 2018 Pazar 20:16
Bakkal: "Tek  şut ve galibiyet"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, oynanan futboldan memnun olduğunu ancak skoru hiç beğenmediğini söyledi. Rakibin tek şutunun gol olduğunu söyleyen Bakkal, "Öncelikle maçın tek golünden başlamak istiyorum. Ceza alanına giremeyen bir rakip, uzaktan atılan bir frikik şutu ve şanssızlıkla yediğimiz bir gol. Haftalardır belki tatmin edici oynamıyorduk ama bu mağlup olduğumuz maçta iyi niyetli oynayan, mücadele eden bir Alanyaspor vardı. Kanatları kullandık, koşu mesafelerimiz yüksekti bu maçta. Denedik ve bunun sonucunda bir penaltı kazandık. Kaçırdık, futbolda bu var mı, var. Maçın büyük bir bölümü rakip sahada oynandı. İsteyen oyuncularımız ve ben mücadelenin karşılığını alamadık diye düşünüyorum. Ama futbolda böyle maçlar yaşıyoruz. Ben mücadeleden memnunum. Skoru hiç beğenmedim. Oyuncularımı mücadeleden dolayı kutluyorum. Malatya'yı tebrik ediyorum. Tek şut ve galibiyet." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81