Avrupa için Alanya!

Aytemiz Alanyaspor yarın sahasında Fenerbahçe'yi yenerek 5'incilik şansını sürdürmek istiyor.

Avrupa için Alanya!

Aytemiz Alanyaspor yarın sahasında Fenerbahçe'yi yenerek 5'incilik şansını sürdürmek istiyor.

19 Nisan 2019 Cuma 21:28
Avrupa için Alanya!

Süper Lig'de son 6 haftaya 38 puanla 6'ncı sırada giren temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor yarın sahasında Fenerbahçe ile zorlu bir 90 dakika mücadelesi verecek. Teknik Direktör Sergen Yalçın ile çıkışa geçen ve 5'incilik için iddialı konuma gelen turuncu yeşilliler, yarın akşam sarı lacivertliler karşısında 3 puan alarak Avrupa şansını sürdürmek istiyor. Sakatlığı bulunan Obi, Tzavellas ve cezalı Ceyhun Gülselam zorlu mücadelede takımdaki yerini alamayacak. Ağrıları nedeniyle hafta içindeki antrenmanlarda takımdan ayrı çalışan Cenk Ahmet, Baiano ve Josef Sural'ın durumları ise bugün yapılacak son antrenmandan sonra netlik kazanacak. Sakatlığı nedeniyle zorlu Malatyaspor maçında forma giyemeyen Alanyaspor'un golcü futbolcusu Cisse de yarın oynanacak maçta takımdaki yerini alacak. Maç öncesi konuk takımda da eksikler göze çarpıyor. Sarı lacivertlilerde Roberto Soldado, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici ve Victor Moses kadroda yok. 
EVİNDE 8 MAÇTIR YENİLMİYOR

Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe'nin Süper Lig'de oynadığı 5 maçın 4'ünü Fenerbahçe kazandı. Süper Lig'de deplasmanda 11 maçtır kazanamayan Fenerbahçe (6B 5M), en son Kasım 1985-Kasım 1986 arasında daha uzun galibiyet hasreti yaşamıştı. Evinde oynadığı son 8 maçta yenilmeyen ve son 3 maçını kazanan Alanyaspor, Süper Lig'de Galatasaray (33) ve Fenerbahçe'nin (9) ardından devam eden en uzun serinin sahibi (Beşiktaş ile birlikte). Alanyaspor bu sezon Süper Lig'de iç sahada Başakşehir'in (6) ardından en az gol yiyen takım (8). Fenerbahçe ise deplasmanda Bursaspor ile birlikte en az gol atan iki ekipten biri (10). Bu sezon Süper Lig'de en az gol atılan stadyum ise Bahçeşehir Okulları Stadyumu (toplam 27 gol).
Bu sezon en fazla kırmızı kart gören birinci (Fenerbahçe - 8) ve 3'üncü (Alanyaspor - 6, Göztepe ile birlikte) takım bu maçta karşı karşıya gelecek. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81