'Alanyasporum Okulumda' projesinde 18'inci buluşma

Aytemiz Alanyasporlu futbolcular, 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamında Özel Alanya Bil Koleji'nde düzenlenen etkinlikte öğrencilerle biraraya geldi.

'Alanyasporum Okulumda' projesinde 18'inci buluşma

Aytemiz Alanyasporlu futbolcular, 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamında Özel Alanya Bil Koleji'nde düzenlenen etkinlikte öğrencilerle biraraya geldi.

11 Nisan 2019 Perşembe 23:46
'Alanyasporum Okulumda'  projesinde 18'inci buluşma

'Alanyasporum Okulumda' projesinin 18'inci durağı Özel Alanya Bil Koleji oldu. Değirmendere İlkokulu ve Obaköy İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin de yer aldığı etkinliğe Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Uslu, Enver Vural ve Hüseyin Girenes, turuncu yeşilli futbolcular Taha Yalçıner, Joel Obi, Josef Sural ve Hakan Erçelik katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, Okul Müdürü Oğuzhan Toprak'ın konuşmasıyla devam etti. Ardandan proje yürütücüsü Yusuf Yılmaz, projenin amacı hakkında bilgi verdi. Projenin 18'inci ayağında öğrencilerle buluştukları için son derece mutlu olduklarını belirten Yılmaz, "İlk kez bir Süper Lig takımı okulunuza geldi. Bugünü asla unutmayacaksınız. Bu coşkuyu maçlarda ve tribünde de istiyoruz. Asıl amacımız küçük yaşlardan itibaren sizlere Alanyaspor sevgisini tattırmaktır" dedi. Daha sonra kürsüye çıkan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğu ise "Aranızda İstanbul takımları tutanlar vardır. O takımların başkanları, yöneticileri ve futbolcuları sizin okulunuza gelir mi? Kim gelir? Şehrinizin takımı gelir. Alanya’nın takımı gelir. Onlar her zaman sizinle beraberdir. Biz de sizleri tribünlerde görmek istiyoruz." diye konuştu. Konuşmaların ardından Okul Müdürü Oğuzhan Toprak'ın, Başkan Çavuşoğlu'na çiçek, Başkan Çavuşoğlu ise Toprak'a üzerinde okulun ismi yazan Alanyaspor forması verdi. Etkinlik sonunda ise futbolcular, öğrencilerin formalarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81