Alanyaspor kaçtı Fenerbahçe yakaladı 1-1

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Alanyaspor, Fenerbahçe ile hazırlık maçı yaptı

Alanyaspor kaçtı Fenerbahçe yakaladı 1-1

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Alanyaspor, Fenerbahçe ile hazırlık maçı yaptı

28 Ağustos 2020 Cuma 19:04
Alanyaspor kaçtı Fenerbahçe yakaladı 1-1

Topuk Yaylası'nda hazırlıklarını sürdüren Alanyaspor, Fenerbahçe ile oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Alanyaspor 7. dakikada Salih Uçan ile öne geçti. Kaleye uzak bir noktadan orta açan Salih'in vuruşu doğrudan ağlara gitti. Caner Erkin maçın 25. dakikasında hakeme itirazdan sarı kart gördü. 38. dakikada Alanyaspor savunmasından çıkarken topu kapan Caner Erkin, Thiam'ı gördü. Thiam'ın pasında Ferdi Kadıoğlu attığı golle durumu 1-1 yaptı. 63'te Garry Rodrigues sakatlanarak yerini Zajc'a bırakmak zorunda kaldı. Altay'ın yerine Harun, Gustavo'nun yerine Jailson, Mert Hakan Yandaş'ın yerine ise Sinan Gümüş oyuna dahil oldu.

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ 

Fenerbahçe sahaya Altay, Gökhan, Zanka, Sadık, Caner, Gustavo, Tolga Ciğerci, Deniz Türüç, Mert Hakan, Ferdi Kadıoğlu, Mame Thiam 11'i ile çıktı.

ALANYASPOR İLK 11'İ 

Alanyaspor ise Marafona, Ahmet Gülay, Davidson, Efecan Karaca, Salih Uçan, Mustafa Pektemek, Efkan Bekiroğlu, Juanfran, Fatih Aksoy, Caulker, Ceyhun Gülselam kadrosuyla mücadele etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81