Alanyaspor Futbol Okulu Antalya'da

Alanyaspor Futbol Okulu Antalya'da

31 Temmuz 2017 Pazartesi 19:12
Alanyaspor Futbol Okulu Antalya'da
Alanyaspor Kulübü, alt yapısını güçlendirmek ve futbol okulları ağını geliştirmek için kolları sıvadı. Alanya Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri’nde Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve antrenör Hasan Demir arasında futbol okulları projesi kapsamında bugün bir görüşme gerçekleştirildi. Yapılan görüşmenin ardından mutabakat sağlayan taraflar, protokolü imzalayarak Alanyaspor Kulübü futbol okullarının Antalya’da hayata geçirilmesi yönünde ilk adımı attılar.
Protokol sonrası konuşan Alanyaspor Kulübü Hasan Çavuşoğlu, Alanya, Antalya ve çevresindeki yetenekli çocukları Alanyaspor’a kazandırmak istediklerini ve bu çerçevede çalışmaların ciddiyetle süreceğini söyledi. Alanyaspor Futbol Okulu Antalya Merkez adına protokol imzalayan Antrenör Hasan Demir ise amaçlarının Alanyaspor’un altyapısına futbolcu yetiştirmek olduğunu ve Antalya’da açılacak olan futbol okulu ile bu anlamda daha geniş bir kitleye ulaşacaklarını söyledi. Projeyi hayata geçirdikleri için mutlu olduğunu söyleyen Hasan Demir, konuşmasının sonunda Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetimine teşekkür etti.
Son Güncelleme: 31.07.2017 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81