Alanyaspor'dan farklı galibiyet!

Süper Lig'de 2'nci haftasında bu akşam Kasımpaşa'yı ağırlayan Alanyaspor, rakibini 4-1 yenerek gol şov yaptı. Turuncu yeşilli takımın golleri Bakasetas, Cisse, Fernandes ve Bammou'dan geldi.

Alanyaspor'dan farklı galibiyet!

Süper Lig'de 2'nci haftasında bu akşam Kasımpaşa'yı ağırlayan Alanyaspor, rakibini 4-1 yenerek gol şov yaptı. Turuncu yeşilli takımın golleri Bakasetas, Cisse, Fernandes ve Bammou'dan geldi.

25 Ağustos 2019 Pazar 00:12
Alanyaspor'dan farklı galibiyet!

Lig'de yeni sezona Kayserispor galibiyetiyle başlayan temsilcimizAlanyaspor, ligin ikinci maçında bu akşam İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'yı ağırladı. Mücadeleye Marafona, Juanfran, Welinton, Caulker, Nsakala, Ceyhun, Siopis, Bakasetas, Efecan, Fernandes ve Cisse ilk 11'i ile başlayan turuncu yeşilliler, aradığı golü 29. dakikada Bakasetas ile buldu. Fernandes’in ortasında ceza sahasında topu karşılayan Efecan, kafasıyla geriden koşu yapan arkadaşı Bakasetas’a indirdi. Bakasetas ise gelişine sert vurdu ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün hemen ardından 33. dakikada Hajradinovic topu içeri koşu yapan Yusuf’a gönderdi. Yusuf'un bekletmeden arka direğe gönderdiği pası alan Thiam Mame meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi ve skoru 1-1'e getirdi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı. 

İKİNCİ YARIDA FARK AÇILDI 
Ev sahibi Alanyaspor ikinci yarıya ise bir başka başladı. 54'de sol kanattan gelişen Alanyaspor atağında Fernandes atağa destek veren Nsakala'ya pas attı. Nsakala ise bekletmeden topu ön direğe gönderdi ve burada topla buluşan Cisse tek vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-1'e getirdi. 
60. dakikada ise sahneye Fernandes çıktı. Alanyaspor kontratağında Bakasetas ile duvar pası yapan Fernandes ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Topu düzelten Fernandes’in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Fatih'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu ve skor 3-1'e geldi. Maçta son sözü ise sonradan oyuna giren yeni transfer Bammou söyledi. 89'da gelişen Alanyaspor atağında ceza sahası önünde topla buluşan Efecan, topu yanında bulunan Bammou’ya pasladı. Topu düzelten Bammou dönerek ceza sahası çizgisi üzerinden sert vurdu ve maçın skorunu tayin etti: 4-1. Alanyaspor, Süper Lig'de yeni sezonun 2. maçından da galibiyetle ayrılarak puanını 6'ya yükseltti. Kasımpaşa ise 1 puanda kaldı.

Son Güncelleme: 25.08.2019 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81