Alanyaspor'dan 5'lik tarife!

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında bugün sahasında Hes Kablo Kayserispor'u ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, rakibini Tzavellas, Bakasetas, Cisse ve Fernandes'in (2) golleriyle 5-1 mağlup etti.

Alanyaspor'dan 5'lik tarife!

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında bugün sahasında Hes Kablo Kayserispor'u ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, rakibini Tzavellas, Bakasetas, Cisse ve Fernandes'in (2) golleriyle 5-1 mağlup etti.

18 Ocak 2020 Cumartesi 17:05
Alanyaspor'dan 5'lik tarife!

Alanyaspor, Süper Lig 2019-2020 sezonunun ikinci yarısına muhteşem bir başlangıç yaptı. Ligin ilk yarısında 1-0 mağlup ettiği Hes Kablo Kayserispor'u ağırlayan turuncu yeşilliler, rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Temsilcimiz ilk golü 38. dakikada buldu. Salih'in ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Caulker'ın indirdiği topla arka direkte buluşan Tzavellas gelişine çok sert vurdu ve topu uzak köşeden ağlara gönderdi 1-0. İlk yarı temsilcimiz Alanyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda turuncu yeşilli fırtına esmeye devam etti. Alanyaspor 59'da Bakasetas ile 2 farklı üstünlüğü sağladı. 62'de ise sahneye Cisse çıktı. Senegalli yıldız şık bir vuruşla takımının 3. golüne imza attı. 68. dakikada Bakasetas'ın yerine oyuna dahil olan Şilili oyuncu Junior Fernandes ise oyunda kaldığı 22 dakikada 2 gol birden attı. 84'de ceza alanı dışında topla buluşan Fernandes'in sol çaprazdan çektiği şut savunmaya da çarparak ağlarla buluştu ve Alanyaspor farkı 4'e çıkardı. 87. dakikada Kayserispor oyuna sonradan giren Pedro Henrique'nin golüyle farkı 3'e indirerek skoru 4-1'e getirse de, maçta son sözü yine Fernandes söyledi. Uzatma dakikalarında Kayserispor savunmasının hatasını affetmeyen Fernandes, kendisini ikinci, takımının ise beşinci golüne imza atarak skoru 5-1'e taşıdı ve maçın skorunu tayin etti.Alanyaspor, Süper Lig 2019-2020 sezonunun ikinci yarısına muhteşem bir başlangıç yaptı. Ligin ilk yarısında 1-0 mağlup ettiği Hes Kablo Kayserispor'u ağırlayan turuncu yeşilliler, rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Temsilcimiz ilk golü 38. dakikada buldu. Salih'in ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Caulker'ın indirdiği topla arka direkte buluşan Tzavellas gelişine çok sert vurdu ve topu uzak köşeden ağlara gönderdi 1-0. İlk yarı temsilcimiz Alanyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda turuncu yeşilli fırtına esmeye devam etti. Alanyaspor 59'da Bakasetas ile 2 farklı üstünlüğü sağladı. 62'de ise sahneye Cisse çıktı. Senegalli yıldız şık bir vuruşla takımının 3. golüne imza attı. 68. dakikada Bakasetas'ın yerine oyuna dahil olan Şilili oyuncu Junior Fernandes ise oyunda kaldığı 22 dakikada 2 gol birden attı. 84'de ceza alanı dışında topla buluşan Fernandes'in sol çaprazdan çektiği şut savunmaya da çarparak ağlarla buluştu ve Alanyaspor farkı 4'e çıkardı. 87. dakikada Kayserispor oyuna sonradan giren Pedro Henrique'nin golüyle farkı 3'e indirerek skoru 4-1'e getirse de, maçta son sözü yine Fernandes söyledi. Uzatma dakikalarında Kayserispor savunmasının hatasını affetmeyen Fernandes, kendisini ikinci, takımının ise beşinci golüne imza atarak skoru 5-1'e taşıdı ve maçın skorunu tayin etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81