Alanyaspor'da son maçta hedef 3 puan

Süper Lig'de sezonun son maçları oynanıyor. Ligin son maçına Konya deplasmanında çıkacak olan Aytemiz Alanyaspor sahadan galibiyetle ayrılarak kupa finali öncesi moral bulmak istiyor.

Alanyaspor'da son maçta hedef 3 puan

Süper Lig'de sezonun son maçları oynanıyor. Ligin son maçına Konya deplasmanında çıkacak olan Aytemiz Alanyaspor sahadan galibiyetle ayrılarak kupa finali öncesi moral bulmak istiyor.

25 Temmuz 2020 Cumartesi 11:43
Alanyaspor'da son maçta hedef 3 puan

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig Cemil Usta Sezonu son maçında İttifak Holding Konyaspor'a konuk oluyor. Zorlu karşılaşma öncesi Alanyaspor'da eksik yada sakat oyuncu bulunmuyor.  İttifak Holding Konyaspor’da ise kadro dışı bırakılan Kaleci Serkan Kırıntılı’nın yerine kaleyi Ertuğrul Taşkıran'ın koruması bekleniyor. Yeşil beyazlı takımda sakatlığı bulunan Paolo Hurtado ve Volkan Fındıklı’da takımdaki yerini alamayacak. 

DÜDÜK SERKAN TOKAT'TA 
Konya Büyükşehir Belediye Stadında oynanacak mücadele saar 21.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara Bölgesi hakemlerinden Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmanın 4’ncü hakemi ise Burak Olcar. 

DEPLASMAN TAKIMI KAZANIYOR
Konyaspor ile Alanyaspor arasında oynanan müsabakaları deplasman takımları kazanıyor. İki takım arasında Süper Lig'de oynanan 7 maçtan 4'ünü Konyaspor, 3'ünü de Alanyaspor kazandı. Konyaspor, 4 galibiyetin 3'ünü Alanya'da aldı. Alanyaspor'da 3 galibiyetin 2'sini deplasmanda elde etti. Yeşil-beyazlıların 14 golüne, turuncu-yeşilliler 12 golle karşılık verdi. 

FARKLI KADRO 
Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut'un Konyaspor maçına iki farklı kadro hazırladı. Erol Bulut, Galatasaray’ın Antalyaspor’u yenmesi durumunda 5’ncilik şansı olmayacağı için rotasyonlu bir kadro sahaya sürülerek kupa maçı öncesinde oyuncuların dinlenmesi sağlanacak. Galatasaray'ın Antalya'da puan kaybetmesi durumunda ise Erol Bulut'un ideal kadroya yakın 11 belirlemesi bekleniyor.

CİSSE SAHADA OLACAK
Aytemiz Alanyaspor’un gol makinesi Papis Cisse ise gol krallığı yarışında olduğu için her ihtimalde sahada yer alacak. 21 golle 22 golü bulunan Trabzonsporlu Sörloth’un 1 gol gerisinde bulunan Papis Cisse’nin hafif bir sakatlığüı bulunmasına rağmen sahada yer almak istiyor:  Alanyaspor deplasmanda Konyaspor'u yenerek ligi 57 puanla tamamlamayı amaçlıyor.Papiss Cisse, gol krallığı için sahada olacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81