Alanyaspor'da eksikler can sıkıyor

Aytemiz Alanyaspor yarın oynanacak olan Ankaragücü maçına önemli isimlerden yoksun çalışıyor.

Alanyaspor'da eksikler can sıkıyor

Aytemiz Alanyaspor yarın oynanacak olan Ankaragücü maçına önemli isimlerden yoksun çalışıyor.

29 Kasım 2019 Cuma 14:21
Alanyaspor'da eksikler can sıkıyor

Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor düşüşte olan form grafiğini tersine çevirmek için Ankaragücü’nü ağırlamaya hazırlanıyor. Süper Lig’in 13. Hafta mücadelesinde 30 Kasım (Cumartesi) günü saat, 17.30’da Aytemiz Alanyaspor ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek. 
Kritik maç öncesi Aytemiz Alanyaspor’daki eksikler can sıkıyor. Uzun bir süredir sakat olan Juanfran ve Lokman Gör bu maçta forma giyemeyecek olan isimler. Teknik adam Erol Bulut Juanfran’ın yokluğunda o bölgede Onur Bulut ve Baiona ikilisinden birine forma şansı verecek.
İKİ KRİTİK EKSİK
Aytemiz Alanyaspor’un en önemli iki futbolcusu olan Fernandes veCeyhun Gülselam ‘da bu mücadelede kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler. Fernandes, Trabzonspor maçında krımızı kart görerek 3 maç ceza almış, Ceyhun ise son maçta sarı kart görerek Ankaragücü maçında cezalı duruma düşmüştü. Teknik Adam Erol Bulut’un Fernandes yerine geçtiimiz maç olduğu gibi Djalma Campos’u, Ceyhun yerine ise Musa Çağıran’a forma şansı vermesi bekleniyor. 

PAPİSS CİSSE’DEN KÖTÜ HABER
Alanyaspor’un hucüm hattındaki en önemli kozu olan Papiss Cisse’de Ankaragücü maçında formasından ayrı kalacak. Sakatlığı bulunan ve son antrenmana katılmayan Cisse’nin 2 hafta daha forma giyemeyeceği belirtildi. Papis Cisse yerine bu maçta Bammou’nun ayağından gol bulmaya çalışacak. 
İKİ İSİM SINIRDA
 Aytemiz Alanyaspor’da önümüzdeki hafta oynanacak olan Galatasaray maçı öncesi iki isimde kart sınırda bulunuyor. Bakasetas ve Welinton; Ankaragücü maçında kart görürlerse Galatasaray maçında forma giyemeyecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81