Alanyaspor çekinmiyor

Alanyaspor çekinmiyor

14 Eylül 2017 Perşembe 21:26
Alanyaspor çekinmiyor
Aytemiz Alanyaspor’un hocası Susiç, “Bu haftaki rakibimiz Fenerbahçe’den çekinmiyoruz. 3 forvetle oynayacağız” diyerek rakibine gözdağı verdi.
 
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç, bu hafta konuk edecekleri Fenerbahçe maçında rakiplerinden çekinmediklerini, sahaya 3 forvet oyuncusuyla çıkacaklarını söyledi. Önceki akşam yapılan antrenmanın ardından Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşlerini dile getiren deneyimli teknik adam, Konyaspor galibiyetinden dolayı mutlu olduğunu söyleyerek sözlerine başladı.
HERKES KEYİF ALACAK
Önlerinde zor bir maçın kendilerini beklediğini belirten Susiç, "Konya'da hem kazandığımız hem de gol yemediğimiz için çok mutluyum. Bu hafta sezona kötü başlayan büyük bir takımla oynayacağız. Onlar burada mutlaka kazanmak isteyecek" dedi. Geçen sezondan örnek veren Susiç, "2-0 önde götürdüğümüz maçı 3-2 kaybetmiştik. Zor bir maç olacak. Kazanırız diye bir şey söyleyemem ama elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Rakibimize karşı 3 forvet oyuncusuyla açık futbol oynayacağız. Çok pozisyonlu, çok gollü ve heyecanlı bir maç olacağını düşünüyorum. İzleyiciler için zevkli bir maç olacaktır" diye konuştu.
Son Güncelleme: 14.09.2017 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81