Alanyaspor, Başakşehirle puanları paylaştı 0-0

Aytemiz Alanyaspor, evinde oynadığı Medipol Başakşehir maçından 0-0 beraberlikle 1’er puanı paylaştı

Alanyaspor, Başakşehirle puanları paylaştı 0-0

Aytemiz Alanyaspor, evinde oynadığı Medipol Başakşehir maçından 0-0 beraberlikle 1’er puanı paylaştı

02 Kasım 2019 Cumartesi 19:29
Alanyaspor, Başakşehirle puanları paylaştı 0-0

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 10’uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor evinde Medipol Başakşehir’i ağırladı. 90 dakika boyunca bol poziyonun olduğu ancak istenilen golün her iki takım tarafından da bulunamadığı maçta gol sesi çıkmadı. Alanyaspor özellikle ikinci yarı ataklarını sıklaştırsa da, rakip kalede istediği golü bir türlü bulamadı.

Bu skorla puanını 19’a çıkaran Alanyaspor maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Medipol Başakşehir, bu beraberlik sonucu puanını 16’ya çıkarken, 5’inci sıraya yükseldi.

MAÇ ÖNCESİ ALANYASPOR TARAFTARIYLA ASKER SELAMI

Medipol Başakşehir’in başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci, Alanyaspor’un Norveçli taraftar grubu ile birlikte tribünde asker selamı verdi. Avrupa maçında attığı gol sonrası verdiği asker selamı verdiği için FİFA tarafından soruşturma başlatılan başarılı oyuncuya Alanyaspor taraftarı da destek vermiş oldu.

MAÇ ÖNCESİ ŞEBNEM’E DESTEK

Maç öncesi her iki takım oyuncuları sahaya lösemi ve lösemi hastası Şebnem Köseoğlu’na destek için maskeyle çıktılar.

MAÇTAN DAKİKALAR

90' Maçın sonuna hakem tarafından 4 dakika ilave edildi. 

88' Medipol Başakşehir'de son oyuncu değişikliği. Azubuke oyundan çıkarken yerine giren oyuncu Demba Ba oldu.

84' Alanyaspor'da oyuncu değişikliği. Ceyhun oyundan çıkarken yerine giren oyuncu Salih Uçan oldu.

77' Alanyaspor çıktığı atakta Djalma ile rakip cezaalanına kadar geldi. Cezaalanında Campos Cisse paslaşmasının ardından altıpasın içinde topla tekrar buluşan Cisse kaleye bir şut çekti ama top az farkla dışarı çıktı.

75' Alanyaspor'da oyuncu değişikliği. Fernandes oyundan çıkarken yerine giren oyuncu Bammou oldu.

65’ Ani gelişen Başakşehir atapğında Clichy'nin soldan arka direğe doğru yaptığı ortada topla buluşan Visca, rakibinden sıyrılarak sağ çaprazdan vuruşunu yaptı ancak kaleci Marafona kornere çeldi.

63' Alanyaspor'da oyuncu değişikliği. Onur oyundan çıkarken yerine giren oyuncu Djalma Campos oldu.

60' Başakşehir'de oyuncu değişikliği. Elia oyundan çıkarken yerine giren oyuncu Berkay girdi. 

59’ Efecan'ın sağ kanattan arka direğe doğru yaptığı ortada müsait pozisyondaki Cisse gelişini şut çekti ancak top auta çıktı.

53' Başakşehir'de Crivelli Fernandes'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

51’ Alanyaspor atağında soldan hareketlenen N’Sakala'nın pasında topla buluşan Bakasetas, ceza sahası çizgisi üzerinden vuruşunu yaptı ancak top auta çıktı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İLK YARI SONA ERDİ

45' Maçın ilk yarısına en 2 dakika ilave edildi. 

45' Alanyaspor'da N2Sakala, rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

41' Ceyhun'un pasında topla buluşan Fernandes, şık bir dokunuşla topu Skrtel'den kurtarıp ceza sahası içinde yerden bir vuruş yaptı ama top Mert'te kaldı.

32’ Alanyasporlu Bakasetas'ın arapasında Cisse ceza sahası içinde topu istediği gibi kontrol edemedi ancak bu futbolcudan seken top ceza sahası dışındaki Fernandes'in önünde kaldı. Fernandes'in uzak köşeye doğru yaptığı sert vuruşta top az farkla dışarı gitti.

28’ Alanyaspor’un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Fernandes penaltı noktası yakınında kafa vuruşunu yaptı ancak kale çizgisindeki Azubuike kafayla golü önledi.

24’ Ani gelişen Alanyaspor atağında Bakasetas derinlemesine bir pasla Cisse'yi gördü. Topla buluşan Cisse ceza sahasına sokulmak isterken Skrtel kayarak yaptığı hamleyle tehlikeyi önledi.

17' Başakşehir'de oyuncu değişikliği. İrfan Can Kahveci oyundan çıkarken yerine giren oyuncu Robinho oldu.

1’ Karşılaşma hakem Mete Kalkavan’ın düdüğü ile başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81