Alanyaspor, Adanaspor’u ‘7’ bitirdi

Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Turda karşılaştığı Adanaspor’u rövanş maçında 7-1’lik skorla rahat geçti

Alanyaspor, Adanaspor’u ‘7’ bitirdi

Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Turda karşılaştığı Adanaspor’u rövanş maçında 7-1’lik skorla rahat geçti

17 Aralık 2019 Salı 20:26
Alanyaspor, Adanaspor’u ‘7’ bitirdi

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Tur rövanş maçında Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda Adanaspor’a konuk oldu. 5’inci tur ilk maçında Alanya’da 5-1’lik rahat skorla rakibini geçen turuncu yeşilliler, Adana’daki rövanş maçını rahat geçti. Az sayıda taraftarın takip ettiği maçta Alanyaspor sahaya ciddi bir avantajla çıktı. Mert Güzenge’nin düdük çaldığı maçta, hakemin yardımcılıklarını Kemal Mavi ve  Murat Altan yaptı. İlk yarı 14’üncü dakikada Umut ile gol perdesini açan Alanyaspor, 21’inci dakikada Adanasporlu Marvin Sinan’ın kendi kalesine attığı golle durumu 2-0’a getirdi. 29’uncu dakikada Alanyaspor Onur’la farkı 3’e çıkarken, Tzavellas ilk yarının skorunu 44’üncü dakikada serbest vuruştan attığı şık golle belirledi ve turuncu yeşilliler soyunma odasına 4-0’lık skorla gitti.

ONUR HATTRİCK YAPTI

İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Alanyaspor, 53’üncü dakikada Campos ile durumu 5-0’a getirdi. 59’uncu dakikada Adanaspor Enes ile farkı dörde indirse de aradaki farkı kapatamadı. Genç oyuncu Veysel Karani ikinci yarının başında oyuna girdi ve takımının ataklarında oldukça etkili oldu. 74’üncü dakikada sol kanattan gelişen atakta Veysel Karani cezaalanı içerisinde muhteşem bir plaseyle topu sağdaki Onur’a verdi. Onur’un şutuna kaleci engel olamadı ve Alanyaspor farkı tekrardan 5’e çıkardı. 83’üncü dakikada Alanyaspor’un kullandığı korner atışında Onur kendisinin 3’üncü takımının 7’nci golünü kaydederken, hattrick yaptı. Maçta başka gol olmadı ve iki maçta rakip kaleye toplamda 12 gol kaydeden Alanyaspor, bir üst tura çıktı.

ALANYASPOR’UN GELECEĞİ GENÇLER

5’inci turun rövanş maçına teknik patron Erol Bulut, sahaya yedek ağırlıklı bir kadro sürerken, Alanyaspor’un gençleri Veysel Karani Ünal, Hamza Özdemir, Onur Bulut, Umut Güneş sergiledikleri oyunla büyük beğeni topladı. Onur’un üç, Umut’un bir gol attığı maçta Veysel Karani de bir asist yaptı. Lig maçlarında genellikle yedek olan oyuncular, Alanyaspor’un geleceğinin emin ellerde olduğu yorumlarına neden oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81