Alanyaspor abajurları Alanyum'da sergileniyor

Alanyaspor abajurları Alanyum'da sergileniyor

18 Ağustos 2017 Cuma 19:44
Alanyaspor abajurları  Alanyum'da sergileniyor
Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tutuklu ve hükümlülerin ürettiği Alanyaspor amblemli su kabağı abajurları Alanyum'da büyük ilgi görüyor. 
Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun atölyelerinde çalışan tutuklu ve hükümlüler tarafından yapılan su kabağı abajurları Alanyum Alışveriş Merkezi'nde kurulan stantta sergileniyor. Çeşitli motiflerin işlendiği su kabağı abajurları arasında en fazla ilgiyi ise Alanyaspor amblemli abajurlar görüyor. Alanyum'da 10 gün sergilenecek abajurların fiyatı 5 ile 150 TL arasında değişiyor. 
Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ali Şeref Kül, amaçlarının kar elde etmek olmadığını, ucuz ve kaliteli ürün sunmayı amaçladıklarını söyledi. Tutuklu ve hükümlülere meslek edindirmek anlamında özel sektörden de desteğe ihtiyaçları olduğunu belirten Kül, "Bize alışveriş merkezinin kapılarını açan Alanyum Genel Müdürü Ahmet Paşaoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi. 
Cezaevinin atölyelerinde gerçekleştirilen su kabağı süslemeciliği ürünleri arasında en fazla ilgiyi Alanyaspor amblemli abajurlar görüyor.
Son Güncelleme: 18.08.2017 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81