Alanya Belediyespor'dan büyük gurur!

Hürriyet Gazetesi’nin 25 İlde bir aylık sürede hazırladığı geleceğe damga vuracak yıldız takımlar ve futbolcular listesinde Alanya Belediyespor ve üç altyapı oyuncusu de yer aldı

Alanya Belediyespor'dan büyük gurur!

Hürriyet Gazetesi’nin 25 İlde bir aylık sürede hazırladığı geleceğe damga vuracak yıldız takımlar ve futbolcular listesinde Alanya Belediyespor ve üç altyapı oyuncusu de yer aldı

07 Mayıs 2020 Perşembe 11:47
Alanya Belediyespor'dan büyük gurur!

Koronovirüsle birlikte Türk futbolunda milyon Euro’luk transfer dönemleri bitti gibi görünüyor.  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, “Tüketene değil üretene destek” açıklamasının ardından harekete geçen Hürriyet Gazetesi’nden Süleyman Arat, ülke genelinde çok kapsamlı bir araştırma yaparak, Türkiye’nin en başarılı futbol altyapı takımlarını ve oyuncularını belirledi. Gazetenin 25 ilde bir ay süren araştırması sonucu Alanya Belediyespor’dan üç alt yapı oyuncusu da geleceğin yıldızları listesine girmeyi başardı.
TÜRKİYE’DE İKİ İLÇEDEN BİRi OLDUK
25 İlde yapılan araştırmada en başarılı altyapı takımı ve oyuncuların yer aldığı listeye ilçe bazında İzmit ile giren iki ilçeden biri Alanya Belediyespor oldu.

ÜÇ OYUNCUMUZ YILIZ LİSTEDE
Yıllardır altyapıya verdiği önemle dikkat çeken Alanya Belediyespor’un yetiştirdiği Barış Akdere,  Emir Asaf Armağan ve  M. Fatih Kerem Uzunel önümüzdeki döneme damga vuracak yıldız futbolcular listesindeki yerlerini aldılar. Gösterdikleri performansla her zaman göz dolduran oyuncularımız, Alanya’nın gururu oldular. 
ERKEN: GURUR DUYDUK
Geleceğin yıldız futbolcuları listesinde yer almaktan gurur ve onur duyduklarını söyleyen Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Uzun zamandır verdiğimiz mücadelenin meyvelerini almaya başladık. Altyapı bizim her zaman önceliğimiz oldu. Altyapıya gereken önemi vermeyen takımlar bunun acısını her zaman çekerler. Ciddi bedellerle transfer edilen yabancı futbolcular yerine takımların altyapılarına yatırım yapmaları gerekir.  Hem takımımızın hem de oyuncularımızın başarısıyla göğsümüz kabardı. Her zaman olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de altyapı her zaman önceliğimiz olacak. Emir Asaf Armağan’a, Barış Akdere’ye, M. Fatih Kerem Uzunel’i ve antrenörlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81