Akhisar alarmı

Beşiktaş deplasmanından eli boş dönen Aytemiz Alanyaspor, ligde kalma yolunda hayati önem taşıyan Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarına başladı.

Akhisar alarmı

Beşiktaş deplasmanından eli boş dönen Aytemiz Alanyaspor, ligde kalma yolunda hayati önem taşıyan Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarına başladı.

02 Nisan 2018 Pazartesi 20:26
Akhisar alarmı

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 yenilen Aytemiz Alanyaspor, Pazar günü sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile yapacağı kritik maçın hazırlıklarına başladı. Beşiktaş maçının ardından bir gün izin yapan turuncu yeşilliler akşam saatlerinde tesislerde biraraya gelerek haftanın ilk çalışmasını yaptı. Toplu halde koşuyla başlayan çalışma, ayak tenisiyle devam etti. Antrenman esneme hareketleriyle sona erdi. Sakatlığı bulunan M'Billa Etame, Birol Parlak ve Berkan Emir sağlık ekibi gözetiminde takımdan ayrı çalıştı. 
"PUAN ALABİLİRDİK"

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beşiktaş maçının genelinde pozisyon olmadığını söyledi. Beşiktaş deplasmanına puan umuduyjla gittiklerini belirten Başkan Çavuşoğlu, "Maç genelinde pozisyon azdı. Kaleci Haydar'ı zorlayıcı bir top gelmedi. Bizim de pozisyonlarımız vardı. Beşiktaş'ın bir golü bir de kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu vardı. En az 1 puan alma ümidiyle gelmiştik. Önümüzdeki maça bakacağız. Beşiktaş'ı kötü oynadığı bir maçta yakalamışken en azından 1 puan alma şansımız vardı" dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81